- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
derse zorla çekmektense sevecen daha mantıklı ama şöyle bir şeyde var sevmediğimiz derse de mahkum bırakılıyoruz yani mesela sayısal sözel tabi göreceğim ama bunlardan hangisinde başarı sağlamak istediğimi benimde seçebilmem lazımÜniversite öğrencisiyim ve kesinlikle çok kötü bir sistemimiz var. Bu yaşıma kadar öğrendim şeyler çok kısıtlı bizi derse zorla çekmeye çalıştılar oysa ki sevecen davransalar küçüklükten dersleri sevebilirdik...
Şimdi yorumum silinmiş ama ; Baskıcı bir sistem ve zeki bir insan türkiye de körelir malesef sonra biz neden gelişmiyoruz eğitim sistemi kötü öğretmenler kötü teftiş için gelenler doğru dürüst işini yapmıyor adam ve ya kadının yaşı gitmiş halen hocalık yapıyor ve ya mesleğinde bıkmış bizi de bıktırtıyor veya uğraşmıyor bunun gibi insanlar affedersin ya yapacaksa mesleğini adam gibi yapsın veya çekip gitsinler onların yerine yapacak bir sürü insan var yer işgali yapmasınlar. Siyasi söyleme gerek yok girmecem. Türkiye nin çok sorunu iş problemi ayrı bir dert kpss i ayrı bir dert insanlar bir birini yiyor 5 kuruş için valla batarsak hep beraber batıcaz. Mağra döneminde yaşıyoruz adama giremezsiniz diyor doktoru dövüyolar veya 20 lira için bıçak çeken var bizden geçti valla yeni nesil bulur çözümünü umarımBu yıllardır sürüp duran bir tartışmadır. Herkes aynı şeyi söylüyor. İyi olmadığını "rezalet,çöp" olduğunu söylüyor. Ancak çözüm üreten yok. Çözüm üreten olmadığı için yerimizde saymaya devam edicez. Hep aynı şeyi tekrarlamak yerine çözüm üretmek gerekiyor, onuda üreten yok.
Şimdi yorumum silinmiş ama ; Baskıcı bir sistem ve zeki bir insan türkiye de körelir malesef sonra biz neden gelişmiyoruz eğitim sistemi kötü öğretmenler kötü teftiş için gelenler doğru dürüst işini yapmıyor adam ve ya kadının yaşı gitmiş halen hocalık yapıyor ve ya mesleğinde bıkmış bizi de bıktırtıyor veya uğraşmıyor bunun gibi insanlar affedersin ya yapacaksa mesleğini adam gibi yapsın veya çekip gitsinler onların yerine yapacak bir sürü insan var yer işgali yapmasınlar. Siyasi söyleme gerek yok girmecem. Türkiye nin çok sorunu iş problemi ayrı bir dert kpss i ayrı bir dert insanlar bir birini yiyor 5 kuruş için valla batarsak hep beraber batıcaz. Mağra döneminde yaşıyoruz adama giremezsiniz diyor doktoru dövüyolar veya 20 lira için bıçak çeken var bizden geçti valla yeni nesil bulur çözümünü umarım
Derslerin %30 unu uzaktan eğitim şekilde görücez muhtemelen pdöye dayalı açılır sadece gruplara bölerler insanların pratik dersleri(lab dersleri) var full uzaktan ders vermezlerYorumlarda yok virüsten dolayı okulların açılması riskli vs. , yok eğitim sistemi kötü hiçbirine katılmıyorum. Okulların açılacağı kesinleşti üniversiteler hariç tüm önemler hazır örneğin maske takmak zorunlu olup sınıflar 2 ye bölünecek yani 1 grup pazartesi çarşamba cuma diğer grup ise salı perşembe cumartesi okula gidecek. Ben şahsi görüşüm olarak gerek ülke olarak gerek milli eğitim olarak bu virüs sürecini çok iyi idare ettiklerini düşünüyorum. Yani okulların açılması en doğru karar
Uzaktan eğitim şuanki duruma bakarsan mümkün değil sadece şu olur mesela 1 grup okuldayken diğer grup canlı yayından izlerDerslerin %30 unu uzaktan eğitim şekilde görücez muhtemelen pdöye dayalı açılır sadece gruplara bölerler insanların pratik dersleri(lab dersleri) var full uzaktan ders vermezler
neden ki çok iyi benceeğitim şuan çok kötü durum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?