onu bunu bilmemde imkan olsada bende gitsemKapıları kapatsanıza akü neden alıyorsunuz ülkede yakında herkes arapça konuşucak
ben hazırım gelsinBeyin göçüne hazırmıyız gençler derken şaka yapmıyormuşuz demek oranlar şaşırttı beni.
ülkenin batacağını neye göre söylüyorsun onu tam anlamadım?bole giderse ülkemiz batacak baksana egitimli insanlar gidiyor yerlerine fasıffız kayıtı olmayan ne oldugu belli olmayan insanlar geliyor ülke buna karşı bir onlem almalı tüak özellikle en saçma yer adam komposto yapıyor 1.oluyor diyeri robot yapıyor kabul etmiyorlar keşke ATATÜRK vefat etmeseydi dünyanin en gelişmiş ülkesi olurduk yeminle
arge deki birsürü mühendis abd ye falan gitti haklılarda ben onlar gibi mühendis oluyum kendimi yerimde saymak yerine en üst düzeye kadar geliştirmeyi tercih ederimbole giderse ülkemiz batacak baksana egitimli insanlar gidiyor yerlerine fasıffız kayıtı olmayan ne oldugu belli olmayan insanlar geliyor ülke buna karşı bir onlem almalı tüak özellikle en saçma yer adam komposto yapıyor 1.oluyor diyeri robot yapıyor kabul etmiyorlar keşke ATATÜRK vefat etmeseydi dünyanin en gelişmiş ülkesi olurduk yeminle
dışa bagımlılıgız artacak ve finanslar olarak batacagız ayriyeten banka ya borçlanacaz çiftçi bişey üretemeyecek halk cocuguna meyve bile alamacayacak hale gelecek bu gidisle rte 1000 odalı saray yapıyor kendine halka ne yapıyor pekiülkenin batacağını neye göre söylüyorsun onu tam anlamadım?
ozaman bu yolunda emin adımlarla devam et yolun açık olsunarge deki birsürü mühendis abd ye falan gitti haklılarda ben onlar gibi mühendis oluyum kendimi yerimde saymak yerine en üst düzeye kadar geliştirmeyi tercih ederim
Eyvallah tercih meselesi benim tercihim gitmek turkiye git gide arabistan gibi bi hal almaya basladi hayalimdeki turkiyeden çok uzaklasiyor.dışa bagımlılıgız artacak ve finanslar olarak batacagız ayriyeten banka ya borçlanacaz çiftçi bişey üretemeyecek halk cocuguna meyve bile alamacayacak hale gelecek bu gidisle rte 1000 odalı saray yapıyor kendine halka ne yapıyor pekihavalimanı yol ülkenin sadece buna mı ihityaçi var sence
ozaman bu yolunda emin adımlarla devam et yolun açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?