Arka sokaklara başlayan birinin şu an torunu olmuş yorum yok...merhaba arkadaşlar Türkiye de Tv deki diziler sizce nasıl fikirleriniz neler? bence çok aşırı derecede aşk sahnesi var buda bana kolaya kaçmak olarak geliyo hiç bişey yapmadan yani aksiyon sahnelerinde gelişmişlik sıfır bence böyle dünyaya açılamayız benim düşüncem.
Dostum merhaba Türkiyede Dizi konuları aşk para ayrılık halkımızın nelere odaklanıp hissiyat vereceklerini biliyor türk insanı olarak bizler duygulu insanlarız iki aldatma görüyoruz başlıyorum hüzünlenmeye bu gibi olaylar ama dediğin gibi dünyaya açılamayız bu şartlar altındamerhaba arkadaşlar Türkiye de Tv deki diziler sizce nasıl fikirleriniz neler? bence çok aşırı derecede aşk sahnesi var buda bana kolaya kaçmak olarak geliyo hiç bişey yapmadan yani aksiyon sahnelerinde gelişmişlik sıfır bence böyle dünyaya açılamayız benim düşüncem.
hatta bazı diziler ilk başta çok iyi olup bir kitle yapıp sonra saçmalıyolarBiraz farklılık olsa gerçekten bağımlılık yapacak diziler var ama gel de anlat işte
hatta bazı diziler ilk başta çok iyi olup bir kitle yapıp sonra saçmalıyolar
bence yeterli değil yabacılarda 1 bölüm çok geç yayınlanıyor bu yüzden izleyicinin tepkisini çekiyor türkiyede ise bu tam tersimerhaba arkadaşlar Türkiye de Tv deki diziler sizce nasıl fikirleriniz neler? bence çok aşırı derecede aşk sahnesi var buda bana kolaya kaçmak olarak geliyo hiç bişey yapmadan yani aksiyon sahnelerinde gelişmişlik sıfır bence böyle dünyaya açılamayız benim düşüncem.
farklı başlayanlarda bozuyor sırf süreler yüzündenBiraz farklılık olsa gerçekten bağımlılık yapacak diziler var ama gel de anlat işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?