Ülkenin başındakiler saolsun. Ülke göz göre göre elden gidiyor.evet arkadaşlar gelin bügün bunu konuşalım sokaga çıktıgımızda parka gittimizde hatta yeri geldi zaman aynı apartmanda bulunuyoruz o kadar fazlalar ki kendi ülkemde yabancı gibi hissediyorum neden başka ülkeler girmek bu kadar zorken bizim ülkeye elini kolunu sallayan giriyor? ben sessiz istila oldugunu düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
maalesef degişmenin zamanı geldi sanırımÜlkenin başındakiler saolsun. Ülke göz göre göre elden gidiyor.
degil mi aylık maaşları var vergisiz dükkan bedava hastane ilaçlarTürk vatandaşlarının mültecilerden daha az hakkı varTrajikomik.
bügünleride atlatacagız umarım tabi önce bazı şeyler degişmesi gerek Atatürkün dedigi gibi umutsuz durumlar yoktur.ülke çok kötü bi hale geldi bi yandan mülteciler bi yandan ekonomi
Birde mağdur edebiyatı yapanlar var. Hepsinde en az 5 çocuk 16 yaşına kadar dilendir sonra it gibi çalıştır maaşlarına çök iyi strateji.maalesef degişmenin zamanı geldi sanırım
Post automatically merged:
degil mi aylık maaşları var vergisiz dükkan bedava hastane ilaçlar
Post automatically merged:
bügünleride atlatacagız umarım tabi önce bazı şeyler degişmesi gerek Atatürkün dedigi gibi umutsuz durumlar yoktur.
kontrol altında tutulmalı ve geri postalanmalıevet arkadaşlar gelin bügün bunu konuşalım sokaga çıktıgımızda parka gittimizde hatta yeri geldi zaman aynı apartmanda bulunuyoruz o kadar fazlalar ki kendi ülkemde yabancı gibi hissediyorum neden başka ülkeler girmek bu kadar zorken bizim ülkeye elini kolunu sallayan giriyor? ben sessiz istila oldugunu düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
umarım bir kurtuluş yolu buluruz yoksa halimiz geröekten hiç iyiyide gitmiyor iyiki böyle bir yazı yazdın bilgilenek arkadaşlar vardır oylarınıda ona göre atarlar umarım. saglıcakla kalınNe yazık ki büyük ortadoğu projesinin '*ürdistan ' ın kurulması olduğunu zannettik ve yanıldık. Bugün gördüğümüz gibi ne kadar arap ırkı varsa ülkemize toplama olarak getiriliyor. Sınırlarda videolara düşen erkeklerin hepsi askerlik çağında ve aralarında ne kadın ne çocuk nede bir yaşlı var. Büyük Türkiye Cumhuriyetinin sınırları ne zamandan beri yol geçen hanına döndü arkadaşlar ? Bu olanların hepsi bilerek yapılıyor isteyerek getirtiliyorlar. Onca zaman şırnakda askerlik görevimizde sınırdan kuş uçurtmazdık ama şimdi öyle değil çünkü iktidar çok farklı bir plan içersinde. Önceden Türk halkının kurtarıcısı gibi gözüktüler sağ kesime fakat artık ümmet kurtarıcısı moduna bürünmeye başladı iktidar ve bütün araplar ülkemize akın etmeye başladı.
a-)İnsanlarımızın iş bulamama sorunu her geçen gün artıyor çünkü suriyeli ve diğerleri ne sigorta nede bir başka şeye tabi değiller ve iş verenler bunu tercih ediyor devletse gözünü yumuyor.
b-)Kazandıkları paraları döviz bürolarında Dolara çevirip gönderiyorlar bu kazandıkları paralar vergisiz para ve yurt dışına döviz çıkıyor.
c-)İnsanlarımız Oturacak evler bulamıyorlar bu lanet ırk bir evde 20 kişi yaşadığı için kira 10 bin de olsa orayı tutuyorlar eğer ülkeye yeni gelmişlerse fare deliği bile kiralık olsa orda da yaşıyorlar. (Zengin olanları Emlak piyasasını aldı götürdü zaten)
d-) Annelerimiz kız kardeşlerimiz veya karımız sevgilimiz bu kansızların videolarında absürt yorumlara meze oluyor ama din kardeşimiz diyoruz.
e-)Kendi ghettolarını kuruyorlar İstanbul Fatih-Esenyurt-Sultanbeyli-Başakşehir gibi yerlere çoktan çökmüş durumdalar
f-) Son olarak en vahim durumlardan birisi Hatay Belediye başkanının açıklamasıydı 'Biz 5 seneye burda azınlık kalacağız' demişti.
Bu zamana kadar çok dolmuştum 'mert6262' kullanıcı isimli kardeşim böyle bir soruyu dile getirince içimdekileri dökmek istedim. Yüce atalarımızın bu zamanlara getirdikleri bu vatanı bu toprakları ite köpeğe peşkeş çekenleri unutmayın kardeşlerim kalın sağlıcakla...
çocuk parasıda alıyorlar devlettenBirde mağdur edebiyatı yapanlar var. Hepsinde en az 5 çocuk 16 yaşına kadar dilendir sonra it gibi çalıştır maaşlarına çök iyi strateji.
hiç bişey yapamazlar aslında bu bizim hakkımız ve geldikleri gibi gidecekleriki ucu boklu değnek , göndersen normalde iplemeyen ülkesine dahi sokmayan ülkeler aaa Türkiye de şöyle böyle diyerek işleri büyütecekler ambargolar uygulayacaklar göndermesen zaten ortada.
göndercez hocammültecilerin sonu yok gibi duruyor hocam
evet bunu dillendiren son zamanlarda tek kişi ümit özdagÜlkemizin şuanki durumu mülteci kaldırıcak gibi değil ülkeden def edilmeleri gelişimimiz için daha iyi olur. ülkeden kovulmaları lazım
teşekkürler2 gün önce youtubede yayına giren 'SESSİZ İSTİLA' bence bu konuyu ele alan gayet güzel bir kısa film izlemenizi öneririm
filmi izledikten sonra bu eleştiriyide izlemenizi öneririm burdada gayet güzel şeylere değinilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?