Türkiye'ye birde bu videodan sonra bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba sayın üye sadece yabancı ülkeleri bizim ülkemizle kıysasla olurmu ? ülkemiz gelişmiş bir ülke değil sadece araba fiyatlarına bakın yeter anlarsınız zaten onlarda para sıkıntısı yok aylık vergilerini verip geçiyorlar bizde arkadan önden döşüyolar bide yıllık oksijen asfalt vergisi vs de var onlarda bizim paraya kıyasla yakıt 1, 2 lira :)
En önemlisi ise eğer bir kıza merhaba derseniz oda size merhaba der sohbete edip sonra ( bir ara takılmak istermisiniz ? ) felan diyebilirsiniz tr de ise merhaba dediğinizde ( erkek o kesin aklı arkamda ) deyip uzaklaşacaktır :( arabalar yayalara yol veriyo . İzle videoyu .
o öyleydi bu böyleydi diye tartışma çıkarmayın olurmu ?

Son düzenleme:
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Beyefendi Ve iyi çocuk geldiğinde:"Selam"-"Ay Sen Bana Selam Mı Dedin? Nasıl Diyebilirsin Sen Bunu bana ya.Resmen Tacize Uğrayıorum Şu An" -Yakışıklı Ve Barzo Erkek Geldiğinde "Selam,Eve Gidelim mi?"-"Ay Merhaba Çok Tatlısın yha tabii ki gideriiz"

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Beyefendi Ve iyi çocuk geldiğinde:"Selam"-"Ay Sen Bana Selam Mı Dedin? Nasıl Diyebilirsin Sen Bunu bana ya.Resmen Tacize Uğrayıorum Şu An" -Yakışıklı Ve Barzo Erkek Geldiğinde "Selam,Eve Gidelim mi?"-"Ay Merhaba Çok Tatlısın yha tabii ki gideriiz"
Çok iyi özetlemişsin hll adaşım

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Amacım tartışma değil sadece bazı şeylerin farkına varılması bakın ülkemiz gelişmiyo düşüncelerinden sıyrılmanız lazım sence neden gelişmiyor hiç düşündün mü düşünmüşsündür tabi nasıl ? Kısaca dışarıdan ve içerden bu ülkeye yapılan bir baskılar var bu nasılmı abd neden senin gelişmeni istesinki sadece abd değil bir çok ülke var yani kimse senin gelişmeni istemez önce içini temizliyeceksin sonra dışını insanların yanlış düşünceleride sorun yaratıyor sen bir işe başlayıp bu işten bişi olmaz dersen tabi olmaz sen işini yapmaya devam edersen her türlü gelişir sadece işini yapmalısın kız meselesi kızlar erkeklere güvenmemesinin tek sebebi geçmişten gelen bi acılardan dolayıdır bana göre kızlarda erkeklerde işini yapsaydı ülkemiz gelişirdi emin olun ama işte olmadı kusura bakmayın ama biz burda Ülkemize sahip çıkmazsak kimse bize sahip çııkmaz Olayı asla yanlış anlamayım benim amacım bizim bizden başka dostumuz yok bunu bilmenizi istiyorum.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Amacım tartışma değil sadece bazı şeylerin farkına varılması bakın ülkemiz gelişmiyo düşüncelerinden sıyrılmanız lazım sence neden gelişmiyor hiç düşündün mü düşünmüşsündür tabi nasıl ? Kısaca dışarıdan ve içerden bu ülkeye yapılan bir baskılar var bu nasılmı abd neden senin gelişmeni istesinki sadece abd değil bir çok ülke var yani kimse senin gelişmeni istemez önce içini temizliyeceksin sonra dışını insanların yanlış düşünceleride sorun yaratıyor sen bir işe başlayıp bu işten bişi olmaz dersen tabi olmaz sen işini yapmaya devam edersen her türlü gelişir sadece işini yapmalısın kız meselesi kızlar erkeklere güvenmemesinin tek sebebi geçmişten gelen bi acılardan dolayıdır bana göre kızlarda erkeklerde işini yapsaydı ülkemiz gelişirdi emin olun ama işte olmadı kusura bakmayın ama biz burda Ülkemize sahip çıkmazsak kimse bize sahip çııkmaz Olayı asla yanlış anlamayım benim amacım bizim bizden başka dostumuz yok bunu bilmenizi istiyorum.
Dediklerini kelime kelimesine anlıyorum dostum ^^ ancak anlatsan anlamıyorlar hemen vatan haini oluyorsun .Birileri dediklerini anlıyor <3 . Yakışıklı zencii seniii

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
dayım playstation4 alcaktı pro versiyonu 1 tb rusyada 200 dolar bizde 2500 vergi dedected

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sadece güzel şeyleri almış ,hep böyle yapılır . Yiyorsa gitsin kötü şeyleri alsın .

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Haklısın . Bana göre bir insan okuyup öğrenip kültürlü olması için tiyatrodur , kitaptır , işte çoğu kültürsel olaylarda olması gerekir . Fakat baktığımız zaman ülke şartlarına okullar bile ücretli oldu . Gelişmiş ülkelerde çalışma saati düşürülüp maaş arttırıldığı için insanlar geri kalan zamanında sosyal faaliyetlerle uğraşıp kültürlü bir hayat sürüyorlar . Ha şunu da eklemek istiyorum. Bizim ülkemizde de bilim insanı ve dahi var fakat TÜBİTAK ve benzeri kuruluşlar tek bir adama iş yaptığı için yabancı ülkedeki insanlar bizim insanlarımızı beyin göçüne davet ediyor...

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dayım playstation4 alcaktı pro versiyonu 1 tb rusyada 200 dolar bizde 2500 vergi dedected
Ayn benim arkadaş abisi almanyaya gitti çerez alır gibi ps4 almış oha lan dedim ( onlarda türkiyede yaşıyor zengin deiller ) orada ucuz dedi bide star wars versiyonu dediki oradan çok ucuz dedi çerez gibi yani anlıcanız onlarda yeni çıkan oyunlar ekran kartları pahalı değil araba dediğin 4 5 ay çalış al bizde ekran kartı al ? alamazsın sebep ? onlardaki araba parası bizde ekran kartı parası ondan :( fuck system

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Haklısın . Bana göre bir insan okuyup öğrenip kültürlü olması için tiyatrodur , kitaptır , işte çoğu kültürsel olaylarda olması gerekir . Fakat baktığımız zaman ülke şartlarına okullar bile ücretli oldu . Gelişmiş ülkelerde çalışma saati düşürülüp maaş arttırıldığı için insanlar geri kalan zamanında sosyal faaliyetlerle uğraşıp kültürlü bir hayat sürüyorlar . Ha şunu da eklemek istiyorum. Bizim ülkemizde de bilim insanı ve dahi var fakat TÜBİTAK ve benzeri kuruluşlar tek bir adama iş yaptığı için yabancı ülkedeki insanlar bizim insanlarımızı beyin göçüne davet ediyor...
Dostum benim projem vardı tubitak almadı poşet tutacağı idi o zamanlar yoktu noldu almadı tubitak ne proje çıktı tahmin et saat'i geldiğinde ezan okuyan duvar saat'i kazanmıştı bence bilim için önemli bir adım bu arada tubitak'ın logo'su eminim tanıdık gelmemiştir kesin bu projemin alınmayıp 2 yıl sonra çıkması
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buda tubitak'ın logosu
bencede hiç alakası yok

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sonra ülke niye gelişmiyo
Ülke aslında gelişiyordu ancak Türkiyedeki yetersilzikten dolatı bilim adamlarımız vs avrupaya beyin göçü yaptı o zamanlar avrupa ilkeldi kısaca beyin göçü oldu ki bunu derste işlemiştik türklerin beyin göçü ile gelişmiş , altın çağı yaşamış ülkeler şeklinde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...