TurkNet 100 Mbps paketi deneyimim ve incelemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Bende Türknet 100mbps paketini kullanıyorum müşteri hizmetleri ilgili, kopma falan olmuyor arada bakım oluyor oda gece yarısı birkaç saat. Türk telekom da sürekli kopan çekmeyen internet bunda çekiyor geçecek varsa düşünmeden geçsin. Apartman eski mahalle eski ama download ve upload'dan kayıpta yaşamadım.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aynı interneti kullanıyorum çok memnunum ortalama 13mbps indiriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Fiyat performans paketi gibime geldi gayet kullanışlı bende kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamaıdm

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yanlış bilmiyorsam hepsi Türk Telekom alt yapısı kullanıyor eski evimde 50 mps ile ben 16 sabit ping alıyordum birazda alt yapıyla alakalı olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Turknet in Kendi alt yapısını mi kullaniyorsun
Post automatically merged:

Yanlış bilmiyorsam hepsi Türk Telekom alt yapısı kullanıyor eski evimde 50 mps ile ben 16 sabit ping alıyordum birazda alt yapıyla alakalı olabilir
Turknet in Kendi alt yapısında var

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
türknet de 35 mbps kullanıyorum haziranda 41 mbps ye çıktı + uploadım arttı internet hızım arttıkça para ödemiyorum çok güzel bi şey

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Türknet uzun dönem kullandım alt yapıdaki senin haberin olmayan değişiklikler internet hızını etkileyebilir çünkü türknet telekomun alt yapısını kullanıyor ben en son paketim 100den 50 ye düşünce kapattırdım ve superonline geçtim şuan 400 download 70 upload devam ediyorum

Turknet in Kendi alt yapısını mi kullaniyorsun

Turknet in Kendi alt yapısında var
belirli bölgelerde türknetin kendi alt yapısı var. Kendi alt yapılarının olduğu bölgelerde zaten 1000 Mbps hızları veriyorlar. muhtemelen telekonum alt yapısını kullandığı bir bölgede

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Türknet uzun dönem kullandım alt yapıdaki senin haberin olmayan değişiklikler internet hızını etkileyebilir çünkü türknet telekomun alt yapısını kullanıyor ben en son paketim 100den 50 ye düşünce kapattırdım ve superonline geçtim şuan 400 download 70 upload devam ediyorum

belirli bölgelerde türknetin kendi alt yapısı var. Kendi alt yapılarının olduğu bölgelerde zaten 1000 Mbps hızları veriyorlar. muhtemelen telekonum alt yapısını kullandığı bir bölgede
Turknet in Kendi alt yapısıda var Kendi alt yapısı olanlara zaten 1000mbps veriyor aynı fiyata oda zaten 4-5bolgede var

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Ben turkcelle geldim turkcelle giderim 100mbps iki evdede aldık en düşük 7mbpsye düşüyor

Üye
2 HİZMET YILI
Sırf şu Türk Telekom'un yeni yapılan dairelerde var olan hattı sömürmesi yüzünden geçemiyorum Turk.net'e. Beş sene Türk Telekom'a mecburuz. Yazık.

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
hem çok ucuz olup hem de çok iyi olması ne biz süperonlineye kendimizi elletiyoz demek ki

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
şuan kullandıgım internet acayip pahalı ve cok yavaş. aşırı gecikme sıkıntıları oluyor. türkneti denerim belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...