Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ip adresini girip ayarlardan kapatabilme imkanın olabilir. fakat diğer arkadaşların dediği gibi başka biri adına resmi bir iş yapmak ne olursa olsun ciddi bir suç. bu riske girmeye değmez. maddi durumun iyi ise taşınabilir internet satın al derim.
temelli çözmek istiyorsan modem arayüz yada kulandığın internet sağlıyıcısından kapattırman gerekiyor ara sıra diyorsan proxy sitelerinden yapabilirsin
öyle birşey olduğunu ilk defa duyuyorum ama modemi sıfırla kürdanla iğneyle ondan sonra wifi adı şifresi falan aynı yap ki çakmasınlar yine ordanda kapat kısıtlamayı
Önceki arkadaşların dedikleri gibi modem arayüzüne girip oradaki ayarlardan çözebilirsin diye düşünüyorum.
Modem arayüzüne girebilmek için gereken kullanıcı adı şifreyi bilmiyorsan modemin modelini Google'da aratıp, (Örnek: "AirTies 9955 default şifre") gerekli giriş bilgilerini bulabilirsin diye düşünüyorum.
Çözüme bu şekilde ulaşamazsan TurkNet Online İşlemler'e girip, müşteri no. ve şifre ile giriş yapıp oradan ayarlarını yapabilirsin.