Onaylı Üye
aynen musteri temsilcisini aramasi lazim yada o an cekim gucude dusuk olabilirdostum internet hızında hiçbir problem yok 70 mbps demek zaten yaklaşık 8mb/sn demek sen de 6.30 la indiriyorsun çok düşük bir kaybın var
güzel kardeşim aramalık bir durum yok adamın hızı normal mbps ve mb/sn arasındaki farkı bilmek gerekiyor bu noktada aynı şey değilleraynen musteri temsilcisini aramasi lazim yada o an cekim gucude dusuk olabilir
Hee anladım kanka cok tesekkürler bu arada müsteri temsilcisi bile bu farkı bilmiyor galiba ogrenmis oldum thanksgüzel kardeşim aramalık bir durum yok adamın hızı normal mbps ve mb/sn arasındaki farkı bilmek gerekiyor bu noktada aynı şey değiller
bir de indirme yaparken bir daha speedtest yapmışsın sanırım speedtest zaten o anda sana paket göndererek hızını ölçer fakat sen arkada indirme yaptığın için speedteste giden internet azalmış oluyor çünkü sen o sırada indirme yapıyorsun yani internet hızın yavaşlamıyor sadece bölünmüş oluyorHee anladım kanka cok tesekkürler bu arada müsteri temsilcisi bile bu farkı bilmiyor galiba ogrenmis oldum thanks
Download gücünü indirdiğin oyuna verdiği için speed testde zaten düşük bir şekilde görünür indirmeyi durdurduğunda ise tekrar speed test yap 70 download görürsün.Merhavba türknet e geçiş yaptım bugun resimdede gördüğünüz gibi 70mpbs hız alıyorum ama oyunu indirmeye başlıyınca 7mpbs oluyor bu normalmi yardımcı olurmusunuz. Ekli dosyayı görüntüle 70250bu normalmi düzeltebilirmiyim yada cevaplarsanız çok sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 70249
Ekli dosyayı görüntüle 70248
aslında bir proplemi yok oyun indirirken normal almasımodemin kaldıramıodur yada alt yapında sorun vardır en iyisi internet sağlayıcınla konuş
aynen bende şimdi dikkat ettim indirmede farklı oluyo normal bu zatenaslında bir proplemi yok oyun indirirken normal alması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?