Sorgulamada ne çıktıysa alabilirsin. Fakat müşteri destek ekibini arayıp sorgulamak daha iyi. Çünkü, ek bilgi söylüyorlar, senin için her şeyi eksiksiz kontrol ediyorlar ve aklına soru takılırsa da anında sorabiliyorsun.TürkNet almayı planlıyorum ama ankaradayım ve gigafiber sadece izmir ve istanbulda var yinede sorgulamada 80mbps çıktı sizce almalımıyım?
türknet iyidir taahhüt derdi de yok istediginde cıkabiliyorsun , bence turknet al dene zaten sorun yasarsan cıkarsın geriTürkNet almayı planlıyorum ama ankaradayım ve gigafiber sadece izmir ve istanbulda var yinede sorgulamada 80mbps çıktı sizce almalımıyım?
Düzeltme - Birde türk telekomda 50 mbps 160 TL falan yani 80 mbps bana 140 TL ye uygun geldi.
arkadaşım bana kesinti olduğunu ve o sırada bakmadıklarını söledi sanırım 1 ay deneyimlemeliyim %100 iade veriyorlarmış
ttnet geçin daha iyi sabit ms ping alıyom oyunlarda bazen çıkıyo ama iniyo hemenTürkNet almayı planlıyorum ama ankaradayım ve gigafiber sadece izmir ve istanbulda var yinede sorgulamada 80mbps çıktı sizce almalımıyım?
Düzeltme - Birde türk telekomda 50 mbps 160 TL falan yani 80 mbps bana 140 TL ye uygun geldi.
arkadaşım bana kesinti olduğunu ve o sırada bakmadıklarını söledi sanırım 1 ay deneyimlemeliyim %100 iade veriyorlarmış
Olduğun yerde alt yapısı olması çok önemliTürkNet almayı planlıyorum ama ankaradayım ve gigafiber sadece izmir ve istanbulda var yinede sorgulamada 80mbps çıktı sizce almalımıyım?
türknet hızlı,güzel. Almanı öneririm dostumTürkNet almayı planlıyorum ama ankaradayım ve gigafiber sadece izmir ve istanbulda var yinede sorgulamada 80mbps çıktı sizce almalımıyım?
Ben turknet kullanıyorum. 16 mbps dı ama hat yüzünden 6 ile zor bağlanıyordu. 3 ay önce kendileri aradı. Sokağınıza fiber bağlandı uygun olduğunuzda gelip bağlayabiliriz dediler. Ne fazladan para verdim ne modem parası verdim ne bağlantı ücreti verdim. Şuan 130 mbps ile bağlanıyorum. Benim haberim bile yoktu sokağa fiber geldiğinden.TürkNet almayı planlıyorum ama ankaradayım ve gigafiber sadece izmir ve istanbulda var yinede sorgulamada 80mbps çıktı sizce almalımıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?