TürkNet hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
TürkNet almayı planlıyorum ama ankaradayım ve gigafiber sadece izmir ve istanbulda var yinede sorgulamada 80mbps çıktı sizce almalımıyım?
Düzeltme - Birde türk telekomda 50 mbps 160 TL falan yani 80 mbps bana 140 TL ye uygun geldi.
arkadaşım bana kesinti olduğunu ve o sırada bakmadıklarını söledi sanırım 1 ay deneyimlemeliyim %100 iade veriyorlarmış

Son düzenleme:
Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
TürkNet almayı planlıyorum ama ankaradayım ve gigafiber sadece izmir ve istanbulda var yinede sorgulamada 80mbps çıktı sizce almalımıyım?
Sorgulamada ne çıktıysa alabilirsin. Fakat müşteri destek ekibini arayıp sorgulamak daha iyi. Çünkü, ek bilgi söylüyorlar, senin için her şeyi eksiksiz kontrol ediyorlar ve aklına soru takılırsa da anında sorabiliyorsun.

Ayrıca oturduğun bölgede altyapı olduğundan emin ol.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben uzun zamandır türknetin internetini kullanıyorum sorun 2 defa yaşadım onu da online hizmetlerden teknik destek olarak bildirimde bulunuyorsun zaten çözümlüyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
türknet iyidir taahhüt derdi de yok istediginde cıkabiliyorsun , bence turknet al dene zaten sorun yasarsan cıkarsın geri

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
altyapın varsa kullanmanı öneririm gayet iyi bi sorun yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
türknet iyi alabilirsin gönül rahatlığğıyla

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bulunduğun bölgedeki altyapı hangisi ise onu tercih etmen daha mantıklı olur

Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Tam 2 sene turknet kullandım ve aşırı memnun kaldım.
  • Alt yapının desteklediği (ev hattının desteklediği) internet hızını kesinlikle müşteri temsilcilerine ulaşarak sor.
  • Zaten ilk ay memnun kalmaz isen iaden var + turknet kullanan birinin davet koduyla ilk ay bedava internet alabilirsin.
  • Turktelekoma geçmemelisin bence tahattüt muhabbeti var Turknette tahattütsüz zaten o parayı ödüyorsun.
  • 2 gün içerisinde testleri yapmak için teknik destekleri eve gelip ölçüm yapıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ttnet geçin daha iyi sabit ms ping alıyom oyunlarda bazen çıkıyo ama iniyo hemen

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
alt yapı kaynaklı problemin olabilir ilgili ekiplerin gelip bakması gerekir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Olduğun yerde alt yapısı olması çok önemli

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
alt yapılı olursa iyi oluyo hem salam oluyo öneriyorum , internetin yavassa hızlı olucagını düşünüyorum kullan

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben 2 farklı şehirde türknet kullanıyorum gayet memnunum fiyatlar biraz arttı ama hala en avantajlı türknet bence.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
türknet bence gayer güzel fiyatlar biraz arttı ama güzel bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
türknet hızlı,güzel. Almanı öneririm dostum

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
destek ekibi rezalet. eğer destekden yardım alcaksan cok zor.

ayrıca üstekilerinde dediği gibi sorgulamayı kesin yaptır.
modem ilk geldiği gün bağlantı kopmaları olcak gayet normal 2 güne düzelmişti bende

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben turknet kullanıyorum. 16 mbps dı ama hat yüzünden 6 ile zor bağlanıyordu. 3 ay önce kendileri aradı. Sokağınıza fiber bağlandı uygun olduğunuzda gelip bağlayabiliriz dediler. Ne fazladan para verdim ne modem parası verdim ne bağlantı ücreti verdim. Şuan 130 mbps ile bağlanıyorum. Benim haberim bile yoktu sokağa fiber geldiğinden.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
türknet kullanıyorduk saat gece 2 gibi lolde pingimiz 10-15dk liğine 55-60a çıkıyordu (ankarada) biz de sinirlenip türktelokama geçtik geçmez olaydık internet hiç bir yeri açmıyor twitch e girmemiz 2-3 dk alıyor, sürekli bir problem lolü mobil veri ile oynuyoruz, yemeksepeti ödeme ekranınde 3-4 kere f5 atıyoruz ki ödemeyi alsın arayıp söyleyince de internetiniz de sıkıntı gözükmüyor ama yardım istiyorsanız ekip ücretini öderseniz ekip gönderebiliriz diyorlar, allahlarından bulsunlar 1995 de amerikalıların kullandığı interneti 2022 de ülkenin başkentinde bize layık görenlerin hepsinin allah belasını versin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Valla ben TürkNET kullanıyorum hiç problem yaşamadım. 139 lira 100MB iyi superonlineda 250 TL TürkTelekoma hiç bulaşma derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...