Hangi internet saglayicisini kullandığın fark etmeksizin Alt yapı turktelekomun oluyor genellikle, ve şu an birçok türktelekom kullanicisinda aynı şikayet var. Bence sorun altyapıda olabilir. (Bende de aynı sorun var)
Knk modemini kontrol et dokun modeme bi sıcaklık var ise modemde sorun vardır normal bir sıcaklıkta ise ilk önce pirizden cıkar sonra gri kabloyu cıkar ve 30 dk kadar modem kapalı kalsın sonra ilk gri kabloyu sonra pirize tak olması lazim bende böyle olmuştu sende olmassa bana kızma1 senedir t*rknet kullanıyorum bu hafta aşırı yavaşlık var, oyunlarda ping sorunu olmasa da ne video izlenebiliyor ne müzik dinlenebiliyor arıza talebi bırakıyorum cevap gelmedi hala, şikayetvar sitesinde genel bir sorun olduğu söylenmiş bir kişiye forumda kullanan arkadaşlarda da yavaşlık söz konusu mu?
Bende bayadır t"""" kullanıyorum fakat bende bir sıkıntı yok büyük ihtimal sorun sende müşteri temsilcisini arayıp sorunu cözmelerini bekleyebilirsin1 senedir t*rknet kullanıyorum bu hafta aşırı yavaşlık var, oyunlarda ping sorunu olmasa da ne video izlenebiliyor ne müzik dinlenebiliyor arıza talebi bırakıyorum cevap gelmedi hala, şikayetvar sitesinde genel bir sorun olduğu söylenmiş bir kişiye forumda kullanan arkadaşlarda da yavaşlık söz konusu mu?
1 senedir t*rknet kullanıyorum bu hafta aşırı yavaşlık var, oyunlarda ping sorunu olmasa da ne video izlenebiliyor ne müzik dinlenebiliyor arıza talebi bırakıyorum cevap gelmedi hala, şikayetvar sitesinde genel bir sorun olduğu söylenmiş bir kişiye forumda kullanan arkadaşlarda da yavaşlık söz konusu mu?
Bu aralar bakım çalışmaları var1 senedir t*rknet kullanıyorum bu hafta aşırı yavaşlık var, oyunlarda ping sorunu olmasa da ne video izlenebiliyor ne müzik dinlenebiliyor arıza talebi bırakıyorum cevap gelmedi hala, şikayetvar sitesinde genel bir sorun olduğu söylenmiş bir kişiye forumda kullanan arkadaşlarda da yavaşlık söz konusu mu?