TurkNet internet aşırı yavaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hangi internet saglayicisini kullandığın fark etmeksizin Alt yapı turktelekomun oluyor genellikle, ve şu an birçok türktelekom kullanicisinda aynı şikayet var. Bence sorun altyapıda olabilir. (Bende de aynı sorun var)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
2 yıldır süperonline 1000mbps kulanıyorum 1 yıl 100 kulandım. Sadece 1 kere problem oldu 1 saat içinde gelip çözdüler.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
1 senedir t*rknet kullanıyorum bu hafta aşırı yavaşlık var, oyunlarda ping sorunu olmasa da ne video izlenebiliyor ne müzik dinlenebiliyor arıza talebi bırakıyorum cevap gelmedi hala, şikayetvar sitesinde genel bir sorun olduğu söylenmiş bir kişiye forumda kullanan arkadaşlarda da yavaşlık söz konusu mu?
Knk modemini kontrol et dokun modeme bi sıcaklık var ise modemde sorun vardır normal bir sıcaklıkta ise ilk önce pirizden cıkar sonra gri kabloyu cıkar ve 30 dk kadar modem kapalı kalsın sonra ilk gri kabloyu sonra pirize tak olması lazim bende böyle olmuştu sende olmassa bana kızma

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
1 senedir t*rknet kullanıyorum bu hafta aşırı yavaşlık var, oyunlarda ping sorunu olmasa da ne video izlenebiliyor ne müzik dinlenebiliyor arıza talebi bırakıyorum cevap gelmedi hala, şikayetvar sitesinde genel bir sorun olduğu söylenmiş bir kişiye forumda kullanan arkadaşlarda da yavaşlık söz konusu mu?
Bende bayadır t"""" kullanıyorum fakat bende bir sıkıntı yok büyük ihtimal sorun sende müşteri temsilcisini arayıp sorunu cözmelerini bekleyebilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
internetin iyiyse problem yoktur ama eğer bir problem cıkarsa müşteri hizmetleri çok kötü bizde bu dertten muzdaribiz en iyisi kablonet

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
TTNET alt yapısını kullandıkları için olara bilir ama türknet den çok şikayet var bende comnet kullanıyorum çok iyi

Üye
3 HİZMET YILI
aslında türkneti bende kullanıyorum ama 8 aydır bi sıkıntı yaşamadım son zamanlarda benimde duydugum bir durum bu aradığımızda dediğin gibi genel sorun deniyor ama bölgesel veya veri sorunu olabilir diye düşünüyorum

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Felaket berbat tahattüt bozmuyorum Bi bozabilsem anında kapatıcam

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Modeminizi ve router'ınızı kontrol edin: Modem veya router'ınızda bir sorun olabilir. Bu nedenle, cihazınızı yeniden başlatarak, modemi veya router'ı yeniden kurarak veya güncellemeleri yükleyerek sorunu çözmeyi deneyin.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu çok sinir bozucu bir durum gibi görünüyor. TurkNet'e sosyal medya kanalları üzerinden ulaşmayı denediniz mi? Bazen bu, daha etkili bir yanıt almanın yolu olabilir.

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka Sağlayıcıdan kaynaklı bir sorun değil, Altyapı sahibinden kaynaklı bir problem olabilir. Şöyle ki, kullandığın altyapı TTNET'e bağlı ise, onların müdahale etmesi gerekir. TürkNet TTNET'i arayacaktır, bilgi verecektir. Fakat ne zaman sorunu çözerler orası TTNET'in insiyatifinde kalmış bir şey.

Bende TürkNet kullanıyorum. Bende 1.5 hafta önce bir yavaşlama durumu gerçekleşmişti. Altyapı kaynaklı sorunmuş. Arıza kaydı bıraktım, 2 saat sonra aradılar. Bir kaç ayar yaptık. İnternet şuan fişek gibi. İlk günkü hızıyla devam ediyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bu aralar bakım çalışmaları var

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
knka 10 yildir kullaniyorum türktelefonda türknet geçtim geçmez olaydin 3 ay sonra sorunlar baş gosterdin internet cekmesi yavasligi kimseye onermen

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Türknet sıkıntı cıkmadığı sürece iyi ancak sıkıntı cıktığında servisi olsun sağladığı hizmet olsun çözüm bulmakta oldukça sıkıntılar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
baya leş sağlayıcı taahüt de yok değiştir geç

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Aynı sorun bende de oluyordu direk TurkNet'den ayrıldım. Firmanın müşteri hizmetleri zaten rezalet. Şu an fiber internet 24Mbps download, 5Mbps upload alıyorum 354tlye. 50 lira fazla olsun takılmasın dedim. Sen de ilk ayın dolmadan eğer çözemezlerse TurkNet'den ayrıl.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
alt yapıdan olabilir bence idare eder internet fiyatıda ucuz diğerlerine gore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...