TurkNet internetini kapat aç yapma işleminden sonra internete bağlanılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim evde 1000 Mbps TurkNet internet var. Dün oyun oynarken ms falan çıkmaya başladı ve siteden hız testi yaptığımde internetimin 400 Mbps'e düştüğünü gördüm. Sonra yeniden başlattım, belki düzelir dedim fakat internet komple gitti. Reset falan attım. Kabloları çıkarıp tekrar taktım, gene olmadı. Sorunu bilen biri, çözüm bulabilecek biri yazabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bende türknet kullanıyorum dün bende de öyleydi ben modemi resetleyince düzeldi

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kardeş turknetin mobilinden online işlemlerine gir orada teknik servis menüsünde bağlantı bilgilerine bak, sorun görünüyorsa arıza bildirimini orada yaparsın.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
turknet kablonet hep bır problem ya bende kablonet maguduruyum. ttnete gore avantajlı dıye gectık sozde. ne pıngı ne kopması ozellıkle aksam 7 den sonra bıtmıyor.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
turknet kablonet hep bır problem ya bende kablonet maguduruyum. ttnete gore avantajlı dıye gectık sozde. ne pıngı ne kopması ozellıkle aksam 7 den sonra bıtmıyor.
kardeş ben de bir ara çok sorun yaşıyordum. Ama yüzde 80 senin kendi hattından kaynaklanıyordur. Bina girişinden eve yeniden CAT6 ile hat çektim sorunlarım çözüldü. Türknet Kablonet üzerinden hizmet veremiyor diye biliyordum. siz nasıl alabildiniz merak ettim.

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
benim bir keresinde 2 mb sabitlendi modemi dinlendirmem gerektiğini söylediler 15 20 dk kaadar sonra düzeldi

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
benim binan yan sokağında santrallerı vardı bınaya ozel kampanya yaptılar gectık fakat memnun degılım. pıng sorunu ıcın ıse havuzda oldugumdan kaynaklı dedıler havuzdan cıkıp sabıt ıp almak ıcınde her ay ekstra 120 tl ucret ıstedıler tabıkıde onu kabul etmedım. pıng sorunları ve aksam kopmalarının en buyuk sebebı havuzdan ıp kaydı olması.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ping derken hangi oyunlarda kaç ms ping alıyorsun. mesela call of duty warzone felan oynuyorsan kaç ms gecikme oluyor?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Senlik bir durum değil knk. Turknet i arayıp çözmen lazım

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bende geceleri sürekli internet kesilmesi oluyor türknette neymiş bakım yapıyorlarmış hergece hergece valla pişmanlık bana göre

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende türknet kullanıcısıyım müşteri hizmetlerine uygulamadan yada telefondan ulaşırsan çok güzel ilgileniyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...