Süper Üye
evet destek talebi açıyorsun en küçük destek talebine bile 24 saat içinde dönüyorlar herhangi bir altyapıusal sıkıntı varsa 36 saat inceleme 24 saat dönüş bekliyorsun falan direk görüşebilsen daha iyiOnline İşlemlerden destek talep açıyormuşuz diye duyduydum.
Türk Telekom da varda bişey değiştiğini görmedim şu zamana kadar xdevet destek talebi açıyorsun en küçük destek talebine bile 24 saat içinde dönüyorlar herhangi bir altyapıusal sıkıntı varsa 36 saat inceleme 24 saat dönüş bekliyorsun falan direk görüşebilsen daha iyi
Ben kullanıyorum gayet memnunum destek hattı olsun fiyatları olsun verdiği hız olsun gayet iyi kesinlikle tavsiye ederim.Türknete geçmeyi düşünüyorum fakat emin olamadım kullanıpta memnun olan var mı ping değerleri vs.
ya tabiki her firmada var sıkıntılar ben türknet kullanıyorum ve olumsıuz yönünün bu olduğunu düşünüyorum ne kadar çözümü yine gecikse de anlık olarak bağlanabildiğim bi insan bi yetkili veya bilgi verecek birisinin olmasını isterdimTürk Telekom da varda bişey değiştiğini görmedim şu zamana kadar xd
Fiber altyapım var modem ücretsizmiş eğer gerek duyarsam modemi değiştirirm geldiği zaman zaten teşekkürlerIsparta'da merkeze yakın bir noktada oturuyorum. 75mbps alıyorum 100 lira veriyorum ve çok memnunum. Söylendiği gibi kopma, yüksek ping veya ay sonunda hız azaltma olayı yok.
Almadan önce yapman gerekenler:
1-Adresine kaç mbps internet geliyor onu kontrol et
2-Adresinde port açık mı ona bak(turktelekom bazen terbiyesizlik yapıp vermemezlik yapıyor uğraşman gerek)
3- Sana belirli bir tarih veriyorlar o tarihe kadar elinde sana getirecekleri internete uygun bir modem olsun yada kendine ortalama bir modem al genelde 300-400 lira arasında oluyor(bazen modemler tam ayarlı olmuyor o yüzden istediğin hızı alamıyorsun. Ayriyeten 1 hafta senin modeme uygun ayar yapılması için adam bekleme)
Dediklerimin hayrını görürsen başım arşa eğer.
altyapın türknetin kendi altyapısıysa çok iyi 1gbps internet hızı alabiliyorsun ve eğer ücretsiz modemde sıkıntı çıkarsa yeni modem alacaksan türknetin kendi modemleri de varFiber altyapım var modem ücretsizmiş eğer gerek duyarsam modemi değiştirirm geldiği zaman zaten teşekkürler
Malesef tt fiber keşke türknet fiber olsa ama bunada şüküraltyapın türknetin kendi altyapısıysa çok iyi 1gbps internet hızı alabiliyorsun ve eğer ücretsiz modemde sıkıntı çıkarsa yeni modem alacaksan türknetin kendi modemleri de var
tt fiber altyapısıyla arkadaşım kullanıyordu türkneti indirme hızı olarak sıkıntı yoktu ama pingi çok çıkıyordu düzeltemediler de umarım bi sorunla karşılaşmazsın. Bu arada 1 ay bedava istersen kod veririmMalesef tt fiber keşke türknet fiber olsa ama bunada şükür
Aboneliği başlattım bilett fiber altyapısıyla arkadaşım kullanıyordu türkneti indirme hızı olarak sıkıntı yoktu ama pingi çok çıkıyordu düzeltemediler de umarım bi sorunla karşılaşmazsın. Bu arada 1 ay bedava istersen kod veririm
Hayırlısı olsun dostum umarım memnun kalırsınAboneliği başlattım bile
Alt komşum da var türknet memnunmuş bakalım geldiği zaman görücez 2 defa sıkıntı yaşamış 2 sindede çözmüşler.Hayırlısı olsun dostum umarım memnun kalırsın
umarım beklediğin gibi olur dostumAlt komşum da var türknet memnunmuş bakalım geldiği zaman görücez 2 defa sıkıntı yaşamış 2 sindede çözmüşler.
Cumartesi gelen belgeleri imzalamıştık bugün gelip kurdular gayet güzel gibi duruyor şuan.umarım beklediğin gibi olur dostum
96 mbps down 10 mb uploadCumartesi gelen belgeleri imzalamıştık bugün gelip kurdular gayet güzel gibi duruyor şuan.
eğer pinginde de sıkıntı yoksa mis gibi kullanılır96 mbps down 10 mb upload
Pingi henüz test etmedim ama Google robot değilim doğrulaması yapamıyordum talep açtım hızımı düşürdü bağlanan destek uğraşıcaz biraz.eğer pinginde de sıkıntı yoksa mis gibi kullanılır
İlk gün varan 1 umarım daha başka sıkıntılar çıkmazPingi henüz test etmedim ama Google robot değilim doğrulaması yapamıyordum talep açtım hızımı düşürdü bağlanan destek uğraşıcaz biraz.
Türknetin kendi altyapısı yoksa türknet kullanmayın bence.Türk Telekom 100 mbps fiber gözüküyor fakat ping durumun nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?