ttnet 16mpbs hız veriyor türknet ise 50mbps veriyor türknetten kullanıcam buradaki çoğu insan yaşlı olduğu için pek internet vs kullanmıyoraraştır sor bak komuşların ne kullanıyor hızları ne interneti tahüttsüz test et dene öyle al türkiyede çogu internet saglayıcısı aynı şikayet bölümüne bak herkezin bi sıkıntısı var ttnet biraz daha pahalı elbette altyapın da ne varsa onu kullan
ttnet pişmanlıktır çoğu firma aynı alt yapıyı kullanıyor ben ttnet den superonline geçtim daha düşük ping ve internet kesintilerim çok çok azaldı arkadaşım yaklaşık 2 ay önce Türknet'e geçti hız vs gayet iyi diyor taahhüt bitsin ben de düşünüyorum Türknet hem daha uygunşuanda ttnet kullanıyorum oyun içinde ping bi anda fırlıyor sizce türknette böyle sorunla karşılaşır mıyım ?
evet girip sorgulayabiliyorsun sorguladığımda da 50 mbps destekliyormuş hattımtürknet benim bildiğim ne kadar destekliyorsa o kadar sana sunuyor hattın
gerçekte ttnet pişmanlıktır bilgisayarıma kablolu bağlantı yapmama rağmen instagramda sayfayı yenilesem dahi ping aniden 80-90 oluyorttnet pişmanlıktır çoğu firma aynı alt yapıyı kullanıyor ben ttnet den superonline geçtim daha düşük ping ve internet kesintilerim çok çok azaldı arkadaşım yaklaşık 2 ay önce Türknet'e geçti hız vs gayet iyi diyor taahhüt bitsin ben de düşünüyorum Türknet hem daha uygun
alt yapı mevcutTurknet de yapa alt yapısı yoksa zaten ttnetin altyapısını kullanacaksın yani daha iyi sonuç alman mümkün değil doğal olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?