Türknet desteğe sorunumu ilettim ancak tam 6 7 kere türktelekoma santral kontrolü yaptırdılar ama hiç bir faydası yok türk telekomda bir arıza yoktur deniliyor.Ekli dosyayı görüntüle 54949
bende bir türknet kullanıcısıyım istanbul beykozda yaşıyorum ve herhangi bir sorunum yok bence sorununuzu destek ekibine ulaştırıp durumu çözebilirsiniz
aynen öyle oluyor her destek kaydına baktığımda türk telekom inceliyor deniyor bu adamlar her gün santrale git gelmi yapıyorMüşteri hizmetlerini ara kayıt bıraktır türktelekoma alt yapı kontrol ettircekler (yalandan) sonra 1 2 gün düzelir hızın tekrar yavaşlar tekrar ara 2 3 kere ara nede olsa tahütüm yok kapatırım böyle giderse de düzelir
wifiwifi mi lan mı kullanıyorsun?
türktelekom modem kullanıyorumzyxel modem kullanıyorsan onun arayüzündeki ping testi kullan turknet e atçak ordaki ping ile normal hıztesti sitelerinin pingleri sunucuları fark gösterebiliyor birde
yok santrale falan gittikleri bilgisayar başından portlara verilen hızları kendileri belirliyor böylede milleti uyutuyorlar işte yeni kullanıcıya fazla hız az eskiden kısalım port rahatlasın falan ufak ufak emcüklüyorlar milletin parasını kısaca
çok doğru söylemişsin ne kadar kızsak da şikayet etsekte ttnet şuanlık en stabil internet sağlayıcısıBu dediğin sorun bütün internet sağlayıcılarında var ama kötünün iyisi yinede ttnet şaşmamak lazım.Bende kullandığın paketi satın alacaktım ama şikayet vara bakarak iyiki de almamışım.
Altyapiyla alakali evet ama o zaman bana 35mbps vericem demiycekYa knk tamamen altyapınla alakalı şans işi 80 mbps up da alan var
wifide dalgalanma problemi oldugu için ping sorunu yasarsın kablo çekmen gerek.
Bu konuda çok halısın ama şu gerçek Türknet sadece kiraladığı TT altyapısını satıyor sayılır bir çok konuda TT sorumlu başıma çok olay geldi saha dolabından internet hızımı kasıtlı olarak kısan TT çalışanı bile gördüm port olmasına rağmen boş portların hepsini doldurup sadece TTnetden internet açarsan port açıyorlar. Çok pislik bir ıss allah düşürmesin.Altyapiyla alakali evet ama o zaman bana 35mbps vericem demiycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?