Michael Corleone
Seçkin Üye
update hızı 0.8şimdi normal olarak netin iyi ama alt yapın ne kadar iyi onu bilmemem ama uptade hızı daha önemli
Kardeşim senin sorununu bende yaşadım. Öncelikle evinde vdsl bir modem olması gerekli. Sonra ise ev telefonu hattın yoksa turknete ev telefonu ve vdsl geçebilmen için destek kaydı açman gerekli. Şuanda sen adsl internet kullanıyorsun destek kaydı açtıktan 1.2hafta içinde herşeyini tamamlıyorlar. Kesinlikle memnun olucaksın sadece biraz dişini sık derim.iyi günler beyler az önce turkneti kullanmaya başladım ilk başta 35mbpslik paketi kullanıp 75 e geçecektim fakat indirme hızım bırakın 75 i daha 35 i görmüyor normal mi bu yoksa ilerde değişirme açıkcası şuan hayal kırıklığına uğradım(önceden 8 kullanıyordum)
not: turknetin dedigine göre altyapım 82mbps ye kadar destekliyor
Ekli dosyayı görüntüle 39378
alt yapına bak ne kadar hızı desteklyıor ona göre terhini yap ben turuk telkom kullanıyorum 33 mgb hızı varben de turknet e geçmeyi düşünüyorum ama kulagıma bazı şeyler geliyor öneriyor msunuz
knk superonlinenin modemini kullanıyorumKardeşim senin sorununu bende yaşadım. Öncelikle evinde vdsl bir modem olması gerekli. Sonra ise ev telefonu hattın yoksa turknete ev telefonu ve vdsl geçebilmen için destek kaydı açman gerekli. Şuanda sen adsl internet kullanıyorsun destek kaydı açtıktan 1.2hafta içinde herşeyini tamamlıyorlar. Kesinlikle memnun olucaksın sadece biraz dişini sık derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?