Türknet'den memnunmusunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
HAHAAH Dünyanın En Büyük Hatası Ne Deseler Bu Yorumu Gösteririm
Yıllarca Türk telekom kullandım 1 gün sıkıntı yaşamamıştım. Aynı ev ama 5 aydır günde en az 2 defa gidiyor net. Bende kesilmeyi azaltmak için 35 alcağım hızı 20 e düşürdüm. Pişmanım kısacası :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Yıllarca Türk telekom kullandım 1 gün sıkıntı yaşamamıştım. Aynı ev ama 5 aydır günde en az 2 defa gidiyor net. Bende kesilmeyi azaltmak için 35 alcağım hızı 20 e düşürdüm. Pişmanım kısacası :D

Bu yaşadığınız sıkıntı Turknet mi Türk Telekommu hocam merak ettim de, Turknet ise hizmeti VaE (TT Altyapısı) yada Yapa (Turknet altyapısı) üzerinden mi alıyorsunuz ? bu arada paket düşürmenize gerek yok 35 Mbps'a yakın bir değer almanız gerekiyor dolayısıyla Tüketicim hakem heyetine şikayette bulunmanız yeterli.

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Bu yaşadığınız sıkıntı Turknet mi Türk Telekommu hocam merak ettim de, Turknet ise hizmeti VaE (TT Altyapısı) yada Yapa (Turknet altyapısı) üzerinden mi alıyorsunuz ? bu arada paket düşürmenize gerek yok 35 Mbps'a yakın bir değer almanız gerekiyor dolayısıyla Tüketicim hakem heyetine şikayette bulunmanız yeterli.
Vae hizmetini kullanıyorum sorun şu 35 Mbps hızım var ama normal değerleri kullanınca dsl bağlantısı kapanıyor. Sorunu şimdilik kararlılık ayarı ile çözüyorum yani hızımı daha düşük bir hıza sabitliyorum. Kesilme olmuyor en azından ama tabiki memnun değilim şuanki durumdan bu yüzden telekoma geçmeyi düşünüyorum. Muhtemelen VaE olduğu için stabil bağlantı alamıyorum.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Vae hizmetini kullanıyorum sorun şu 35 Mbps hızım var ama normal değerleri kullanınca dsl bağlantısı kapanıyor. Sorunu şimdilik kararlılık ayarı ile çözüyorum yani hızımı daha düşük bir hıza sabitliyorum. Kesilme olmuyor en azından ama tabiki memnun değilim şuanki durumdan bu yüzden telekoma geçmeyi düşünüyorum. Muhtemelen VaE olduğu için stabil bağlantı alamıyorum.

VaE de olduğum zamanlarda böyle bir durum yaşamamıştım bir kere size o hıza yakın bir değer vermeleri gerekiyor paketinize göre aldığınız yani dolaylı olarak düşürttüğünüz 20 Mbps olan o hız paketinizdeki değere göre oldukça düşük memnun değilseniz Tüketici hakem heyetine gidebilirsiniz hatta gitmenizede gerek yok artık E-devlet üzerinden online şikayet kaydı açabiliyorsunuz firma için Türk Telekom'a geçerseniz bundan daha berbat bir hızda alabilirsiniz olanı düzeltmek daha iyi olur bence.

TÜRK
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aman aman aman tüttütü sakın bağlattırma onlar yüzünden 200 lük oldum hep sorun hep sorun sonra netspeed ile anlaştım geldiler bağladılar yağ gibi akıyor maşallah

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
O biraz senin altyapına bağlı mesela o kadar saçma bir şey varki üst komşu da bir problem yok iken bende devamlı kopmalar yaşanıyor.Müşteri hizmetleri biraz sıkıntılı

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ilk ay 16 günde bağlandı başta biraz sıkıntılı geçti alt yapı ile alakalı şuan 100 mbit kullanıyorum 2 yıl oldu çok nadir sorunlarla karşılaşıyorum ping süreleri güzel rainbow da 55 oluyodu

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Ben kullanmadım ama resmi internet sitesinde (nPerf hız testi servisi üzerinden 1 Temmuz 2018 – 30 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılan hız testi sonuçlarına göre Türkiye'nin en hızlı internet sağlayıcısı ortalama 32 Mbps download (veri indirme) hızıyla TurkNet oldu. ) böyle bir açıklamaları var artık ne kadar doğru orası tartışılır

︻デ═一 ▸Kaneki Ken
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2 aboneliğim var birisi dükkanda birisi evde gayet iyi.
Dükkanda ortalama 40indirme 3.60yükleme alıyorum.
Evde 88indirme 4.60yükleme
Ping değerleri her ikisindede 26-29 arasında geziniyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kocaelinde kullanan var mi arkadaşlar bende geçmeyi düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...