Kardeşim zaten sordum ama emin olamadım işin içinde bir şey olmasın ben o bedeli ödemek istemiyorum normalde taahüt bitene kadar kullanıcam bunların ödediğini duyunca geçmek istedim. Kadın tam olarak anlayamadı benim tarifeyi geçiştirdi taşınabilir tarife değil mi sonuçta diye biz karşılıyoruz onu o zaman diye ben de inandım daha önce türknete bu şekil geçen varsa tecrübesini aktarsın diye soruyorum ne bu atarOnu bize değilde türk net müşteri hizmetlerine sorarsan "Bilgisi olmayan arkadaşlar tahmini şeyler yazmasınlar lütfen. "a gerek kalmaz!
Eyvallah canım kardeşim bilgilendirme icin zaten önce interneti cekicem daha sonra iptal ettiricem türk telekomu beklemek cok sıkıntı degilDostum Sana bilgi sahibi (!) olduğum tek konu hakkında bir uyarıda bulunayım Aktivasyonları tam bir rezalet 15 günden fazla sürdü aktivasyonları haberin ola
kardeşim uzak dur aklın varsa üç beş kuruş için bu kepazeliği çekmezsin benim tam 2 gündür internetim yok ne müşteri temsilcileri var ne de bir açıklama yaptıkları eğer kafayı yemek istiyorsan geç derim üşenmeden hesap açtım yazını gördükten sonra karar seninSağolun arkadaşlar bakalım turkneti denicem işlemleri öğrendim bi şekilde. TurkNet müşterisi olduktan sonra yani tüm işlemler hal olduktan sonra online işlemler bölümünden turknete fesih faturasını yani taahüt bozma faturasını yolladığımda o parayı karşılıyolarmış.
kardeşim uzak dur aklın varsa üç beş kuruş için bu kepazeliği çekmezsin benim tam 2 gündür internetim yok ne müşteri temsilcileri var ne de bir açıklama yaptıkları eğer kafayı yemek istiyorsan geç derim üşenmeden hesap açtım yazını gördükten sonra karar senin
Atar yapmadım ara tekrar sor olup olmayacağını konuşmayı kayıt altına al sıkıntı çıkarsa buyrun yavvam kayıt dersinKardeşim zaten sordum ama emin olamadım işin içinde bir şey olmasın ben o bedeli ödemek istemiyorum normalde taahüt bitene kadar kullanıcam bunların ödediğini duyunca geçmek istedim. Kadın tam olarak anlayamadı benim tarifeyi geçiştirdi taşınabilir tarife değil mi sonuçta diye biz karşılıyoruz onu o zaman diye ben de inandım daha önce türknete bu şekil geçen varsa tecrübesini aktarsın diye soruyorum ne bu atar
İş işten geçtikten sonra 108 tl sana değil bana giriyor kardeşim her denilene güvenmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?