Benim düşüncem Türknete geçmek verdikleri sözü tutmadıklarında tekrar Türk telekoma geçerim. Çünkü Türknet taahüt yapmıyor diledin zaman çıkarsın Türk telekom öle değil mecbur taahüt yapıyor. çıkmak isteğin zamanda güzel bir para alıyor.
Bende Bitsin Geçmeyi Düşünüyorum
Kardeşim bu turknetin müşteri hizmetleri ilden ile farklı hizmet veriyor.
Bazen kuruluma geç geliyorlar, bazen sıkıntı çıkıyor yapmak için bekletiyorlar.
Turknet Hızı, Akn olmaması vs çok güzel bir seçenek ama 16 mbps bana az geldi. Senin fikrini bilemem ama alacaksan almadan önce adresinde altyapının destekleyip desteklemediğini 2-3 müşteri temsilcisine sorarsan daha iyi olur.
---altyapım 100Mbps bile destekliyor fakat türknet'te değil adamların burda vdsl portlar yokı yada boş yok 1 ay içinde falan port işi halledilir 100Mbps veririz diyorlar ayrıca kurulum yapmayacaklar ttnet modemi üzerinden telefon ile halledilecek 1 gün içinde
Desteklemiyorsa almadan önce altyapının düzeltilmesini talep et bilidiğim kadarıyla küçük bir ücret alıyorlar.
Kesinlikle Türknet bu verilere göre sözlerini tutmazsa zaten iptal edersin
bence geçmelisin dostum ben türktelekom kullanıyorum bittiğinde türknete geçeceğim türktelekomun müşteri hizmetlerini hiç beğenmedim geçersen türknetin müşteri hizmetleri nasıl bilgilendirsen sevinirim. bu kaç mbps alıcağın altyapına bağlı dostum mesela bizim burada en fazla 16 ama kuzenlerin orda en fazla 100 ancak sizin oralarda altyapı çalışması yaparlarsa artar bu mbps ve bundan sonra türktelekoma geçilmez zaten ya fiyatlar çok pahalı.
aynen iptal edebiliyorsun geç dene 1 ay içerisinde olmaz ise değiştirirsinbende bunu söyledim müşteri temsilcisi altyapı çalışmamız olur dedi 1 ay içinde falan ona inanamadım olmasa bile sonuçta iptal edebiliyorum
aynen iptal edebiliyorsun geç dene 1 ay içerisinde olmaz ise değiştirirsin
ben nedense türknete fazla güvenemiyorum
Kesin geç ya türknet e hiç bekle .
ben olsam netspeede geçerdim hem senin alacağın adsl ucuz hemde tahhtütsüz hemde istediğin zaman vdsl ye geçersin belki orda boşş port vardır netspeed candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?