Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok normaldir herkez evde ve herkez net kullanıyor altyapı iyileştirmeleri yapılıyor fakat yinede yeterli olmuyor demekki. Böyle zamanlarda mağzur görmek lazım.
Sürekli değil ama son 2 haftadır özellikle akşam vakitlerinde yavaşlıyor internet. 360p video izleyebiliyorum anca. Normalde 1080p HD donmadan/takılmadan izleyebiliyorum. Ek olarak sayfalar yavaş yükleniyor.
Bende fiber altyapısı olduğu için NET GALAKSİ'yi tercih ettim. Nede olsa türk telekomun alt yapısını kullanıyor ve türk telekom saha ekibini kullanıyor ve cazip. Şuan memnunum bir sorun yok bende.
Bu aşırı yoğunluğa karşı gerekli altyapıları olmadığı için bu sıkıntıyı yaşıyorsunuz size ve bizlere hizmet vermek yerine ronaldoya para yedirmeyi tercih ediyorlar açık ve net.
Bende sadece hd izleyebilirken artık takılmalar oluyor.Yapacak bişey yok aslında evde herkes vakit geçirmeye çalışıyor artık bir tık daha videoalar dusuk cozunurlukte ızleyeceğiz.