TürkTelekom Hız Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Adaptorunu degıstır dostum 12v 1 amper bır adaptor al tak 6 ayda bır bunu yap gece yatarken sok fısını hem evde radyasyon olmasın hemde cıhaz gereksız bug a gırmesın derım.

Kimera
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Benim de aynı kaç aydır. Kardeşim telefondan bağlandığı an 500ms oluyor hiç bişey yapmasa bile wifi açık olduğu an ms artıyor

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben dsmart kullanıyorumda 2 telefon baglanınca net çok kasıyor napabilirim bide odamda duruyo modem salonda çekmiyo

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
This site is super buddy a

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Modemini kapat 5-10 dakika sonra tekrar aç ve google a speedtest yaz tarattır bak bakalım hızın ne? Hızın eğer düşükse ara müşteri temsilcisini arıza kaydı falan oluşturmadan güncel ip iste. Yani modemine gelen ip yi yada adı her ne ise onu yenilesinler. Ha baktınki arıza kaydı falan oluşturacaklar ama büyük ihtimalle sorun alt yapında diyip sallamayacaklar seni ( yeni binada alt yapı sorunu ve 400 metre ilerideki mahallede internet çalışması olduğu yalanını yaşadım ben) eğer öyle bişey söylerlerse bana DM den ulaş vereyim sana bir akk hesabı. Öğreteyim bunu nasıl modeme gireceğini. Taahhüdün dolana kadar ttnet e para ödersin dolunca da alırsın eve sabit telefon. Türk Telekoma da ben evde sabit telefon kullanıyorum portum açık kalsın dersin hiç uğraşmazsın faturada ödemezsin.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Modemini kapat 5-10 dakika sonra tekrar aç ve google a speedtest yaz tarattır bak bakalım hızın ne? Hızın eğer düşükse ara müşteri temsilcisini arıza kaydı falan oluşturmadan güncel ip iste. Yani modemine gelen ip yi yada adı her ne ise onu yenilesinler. Ha baktınki arıza kaydı falan oluşturacaklar ama büyük ihtimalle sorun alt yapında diyip sallamayacaklar seni ( yeni binada alt yapı sorunu ve 400 metre ilerideki mahallede internet çalışması olduğu yalanını yaşadım ben) eğer öyle bişey söylerlerse bana DM den ulaş vereyim sana bir akk hesabı. Öğreteyim bunu nasıl modeme gireceğini. Taahhüdün dolana kadar ttnet e para ödersin dolunca da alırsın eve sabit telefon. Türk Telekoma da ben evde sabit telefon kullanıyorum portum açık kalsın dersin hiç uğraşmazsın faturada ödemezsin.
daha önceden aramıştım dedigin gibi şeyler söylediler evde moderm pc yanında ama salona geçiyorum wifi çekmiyo kopuyor yada evde pc açık aynı anda iki telefon baglı wifi çok fazla kasıyor net resmen iptal oluyor hiç bişey yapamıyoruz anca telefonların baglantısı kesiyoruz wifiden öyle oyunu veya videoyu izliyoruz başka bir internetemi geçsem aboneligim bitince

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
belki abinin telefonu değil de trafikten kaynaklanıyordur sokaktakiler çok fazla internete yüklenince mecburen kopukluklar yaşanıyor. abinin telefonunundan kaynaklı olduguna eminmisin? bizim bu taraflarda hiç girmesek bile aşırı yavaşlıyor internet ama sonradan düzeliyor.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
türk telekom kötü değistir bence hızları onun

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Müşteri hizmetlerini ara internetim ile ticaret yapıyorum yayıncıym falan de sorununu soyle yoksa diğer türlü pek takmıyorlar

Tabi ya iyimi Böyle
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bugun net biraz kasıyo bende anlamadım

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Türktelekom kadar adi bi servis sağlayıcı yok zaten
Evde kac mpbs alıyorsunuz ?
Modemi bir kere resle
Türktelekomu ara çok sık kopma yapıyorsa kesinlikle ara

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ttnet + köyde yaşıyorum saniyede 1mb ile dosya indirebiliyorum ping imde çok iyi.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İnternet sağlayıcını ara belki de sana alman gereken hızı vermiyoorlardır.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
daha önceden aramıştım dedigin gibi şeyler söylediler evde moderm pc yanında ama salona geçiyorum wifi çekmiyo kopuyor yada evde pc açık aynı anda iki telefon baglı wifi çok fazla kasıyor net resmen iptal oluyor hiç bişey yapamıyoruz anca telefonların baglantısı kesiyoruz wifiden öyle oyunu veya videoyu izliyoruz başka bir internetemi geçsem aboneligim bitince

Senin sorunun büyük ihtimalle modem kaynaklı modemin ttnet in verdiği beleş diye yutturduğu modemlerden mi ve kaç yıldır kullanıyorsun ? Ha bu arada hızın da önemli onuda söyle.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Millet evde kalınca herkes nete çöküyor bunları düşünün
Komple giderse alt yapı çalışmadı yapılıyordur

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Senin sorunun büyük ihtimalle modem kaynaklı modemin ttnet in verdiği beleş diye yutturduğu modemlerden mi ve kaç yıldır kullanıyorsun ? Ha bu arada hızın da önemli onuda söyle.
işte geçen sene kotamı degiştirince yeni modem aldım 8 senedir dsmarttayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...