Süper Üye
Adaptorunu degıstır dostum 12v 1 amper bır adaptor al tak 6 ayda bır bunu yap gece yatarken sok fısını hem evde radyasyon olmasın hemde cıhaz gereksız bug a gırmesın derım.
daha önceden aramıştım dedigin gibi şeyler söylediler evde moderm pc yanında ama salona geçiyorum wifi çekmiyo kopuyor yada evde pc açık aynı anda iki telefon baglı wifi çok fazla kasıyor net resmen iptal oluyor hiç bişey yapamıyoruz anca telefonların baglantısı kesiyoruz wifiden öyle oyunu veya videoyu izliyoruz başka bir internetemi geçsem aboneligim bitinceModemini kapat 5-10 dakika sonra tekrar aç ve google a speedtest yaz tarattır bak bakalım hızın ne? Hızın eğer düşükse ara müşteri temsilcisini arıza kaydı falan oluşturmadan güncel ip iste. Yani modemine gelen ip yi yada adı her ne ise onu yenilesinler. Ha baktınki arıza kaydı falan oluşturacaklar ama büyük ihtimalle sorun alt yapında diyip sallamayacaklar seni ( yeni binada alt yapı sorunu ve 400 metre ilerideki mahallede internet çalışması olduğu yalanını yaşadım ben) eğer öyle bişey söylerlerse bana DM den ulaş vereyim sana bir akk hesabı. Öğreteyim bunu nasıl modeme gireceğini. Taahhüdün dolana kadar ttnet e para ödersin dolunca da alırsın eve sabit telefon. Türk Telekoma da ben evde sabit telefon kullanıyorum portum açık kalsın dersin hiç uğraşmazsın faturada ödemezsin.
daha önceden aramıştım dedigin gibi şeyler söylediler evde moderm pc yanında ama salona geçiyorum wifi çekmiyo kopuyor yada evde pc açık aynı anda iki telefon baglı wifi çok fazla kasıyor net resmen iptal oluyor hiç bişey yapamıyoruz anca telefonların baglantısı kesiyoruz wifiden öyle oyunu veya videoyu izliyoruz başka bir internetemi geçsem aboneligim bitince
işte geçen sene kotamı degiştirince yeni modem aldım 8 senedir dsmarttayımSenin sorunun büyük ihtimalle modem kaynaklı modemin ttnet in verdiği beleş diye yutturduğu modemlerden mi ve kaç yıldır kullanıyorsun ? Ha bu arada hızın da önemli onuda söyle.