Onaylı Üye
daha bir hafta önce değiştirdim aynı sorunlar devam ediyorbu herkes için olan birşey her modemde yasanıyor müşteri hizmetlerini arasan aynı şeyleri diyecek söyle bi fikrim var belki başkası baglanıyodur git şifresini değiştir
müşteri hizmetleri hiçbir şey yapmıyor kaç kere aradımMüşteri hizmetlerinden yardım al dostum
TL-WN823N usb wireless aldım almaz olaydım bi anda 5k ping alıyorum (dc'nin en üst gösterdiği ping)TP-Link Şirketini Över Severdim Bendede Wifi Adaptörü Var Verdiğim Paraya Lanet Okuyorum Ne Aldıysam Elimde Kalıyor Adamlar Bir İşi Düzgün Yapamıyor Sürücüleri Arzalı Destek Desen Adam Akıllı Bakmıyor
şu 2.5 3 ay içerisinde en az 10 kere aramışımdırMüşteri hizmetlerini aradın mı dostum
devam ederse en kısa sürede isteyeceğim ek bir ücret vs alırlar mımüşteri hizmetlerinden yeni port istemeyi dene
altyapım adsl ve vdsli destekliyor biz adsl kullanıyoruz 16mbps ve 1 mbps olması gerek dediğim gibi ama vermiyorlarHocam altyapını sorguladın mı?
hayır istemezler kendileri hızlı porta atıyorlar direk bendede aynı modem var sorun vardı seninki gibi hızlı porta atayınca düzeldişu 2.5 3 ay içerisinde en az 10 kere aramışımdır
Post automatically merged:
devam ederse en kısa sürede isteyeceğim ek bir ücret vs alırlar mı
Post automatically merged:
altyapım adsl ve vdsli destekliyor biz adsl kullanıyoruz 16mbps ve 1 mbps olması gerek dediğim gibi ama vermiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?