türktelekom ? türknet? miline.com ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
MERHABA !!!''' LÜTFEN BOŞ YORUM YAPMAYIN KONUYA GERÇEKTEN YARDIMCI OLACAKLAR YORUM YAPSIN AKSİ TAKDİRDE ŞİKAYET EDİYORUM BOŞ YORUM YAPANLARI'''!!!

---Kendim 24 mb fiber alt yapılı türk telekom interneti kullanıyorum. Ocak 1 de paketim bitiyor ve kendime daha uygun ve daha hızlı bir internet arıyorum.
*Müşteri hizmetleri ile sorun yaşanmayacak!
*İnternet kopması donması drop girme durumları az olacak
*İnterneti gerçekten çok iyi olacak.
24 mb - 35 mb- 50 mb - 100 mb farketmez !

Milinecom - türktelekom - Türknet hangi internet daha iyi hangisini önerirsiniz ?

!!! BOŞ YORUM YAPMAYIN !!!
Kardeşim Türknet, hız kalite müşteri memnuniyeti %99

Üye
3 HİZMET YILI
MERHABA !!!''' LÜTFEN BOŞ YORUM YAPMAYIN KONUYA GERÇEKTEN YARDIMCI OLACAKLAR YORUM YAPSIN AKSİ TAKDİRDE ŞİKAYET EDİYORUM BOŞ YORUM YAPANLARI'''!!!

---Kendim 24 mb fiber alt yapılı türk telekom interneti kullanıyorum. Ocak 1 de paketim bitiyor ve kendime daha uygun ve daha hızlı bir internet arıyorum.
*Müşteri hizmetleri ile sorun yaşanmayacak!
*İnternet kopması donması drop girme durumları az olacak
*İnterneti gerçekten çok iyi olacak.
24 mb - 35 mb- 50 mb - 100 mb farketmez !

Milinecom - türktelekom - Türknet hangi internet daha iyi hangisini önerirsiniz ?

!!! BOŞ YORUM YAPMAYIN !!!
Kesinlikle Turknet keski tasinmasaydik çok şikayetçiyim. Turktelekomdan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bizimki kablolu internet kablolu internette türktelekom daha iyi türknette 45 ms türktelekomda 15 ms

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
suan turknet kullanıyorum öcnesinde turktelekom ve milenciom kullandım aralarında fiyat olarka kalite olarak en iyis türknet lakin türknette müşteri temsilciis yok :(

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
millenicom wpden yazıyosn sorunun kalkıyor aşırı iyi

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
türknet kullanmanı öneriyorum 2 senedir türknet kullanıyorum bir kere olsun sıkıntı çıkarmadı teknik desteği hızlı nadiren gece 2 gibi bakım yapıyorlar oda 15dk sürüyor geri geliyor maks hızın ne ise alt yapın neyi destekliyorsa ona göre veriyorlar sabit fiyat olarak

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sakın ama sakın Türk Telekom almayın rezalet ötesi bir şey türk net daha iyi bir seçenek

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Kardeşim turknet kullanıcı siyim turknet de geceleri biraz hızda düdüklük oluyor onun aksine çok hızlı internet öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...