Seçkin Üye
o koskoca yazıda 24 35 50 100 farketmez yazısını görmeyip max 24 mb mi alıyorsunuz demenizHocam alt yapiniz max 24 mb mi destekliyor ?
evet bendce bu olayı duydum ve benim arkadaşımda aynı sizin gibi yapıyor müşteri hizmetlerine bağlanmak imkansız gibi bir şey anca talep oluşturuyorsunuz ve sizlere o şekildegeri dönüş sağlanılıyorBende 35 mbps vdsl alt yapılı türk telekom kullanıcısıydım. Sözleşmem bittikten sonra araştırdığımda Türknet 100 mbps yine vdsl altyapılı internet sundu ve onu tercih ettim. 1 yıldır kullanıyorum yaşadığım tek problem ilk bağlatıldığında internet hızım düşüktü. Yaklaşık 2 hafta bu durumla cebelleştim. Türknet mobil uygulaması üzerinden destek talebi oluşturduğumda otomatik olarak problem tespit ediliyordu ve sonucunda teknik ekip gönderip sorunu çözdüler. Bu zamana kadar Türknet beni pek üzmedi fakat sanırım müşteri hizmetleri ile ilgili bir sıkıntıları var. Arayarak onlarla ilitişim kurmak zor diye duyduğum için kendim denemedim. Bahsettiğim mobil uygulaması üzerinden benim sorunum gibi sorunları rahat bir şekilde halledebiliyorsunuz. Diğer iss ile ilgili pek bir bilgim yok maalesef.
kablonet çoğu kurumun veremediği fiberi veriyor
teşekkür ederim bu gün kablo net i de bir araştırayım bakalım onlar bu işe ne söyleyeceklerKablonet kulllanmıştım üniversite yıllarında. Hiç sorun yaşamadım ve internet kısmıyla da ilgili herhangi bir sorun olmadı. Türk telekom işleri felaket savsaklıyor. Çalıştığım ve kurmakta olduğumuz koskoca fabrikaya bile bir altyapı bağlatamadık. (en az 100 kişilik bir kapasiteden bahsediyorum) Spesifik olarak internet işini yapan yerler sadece bu işe yoğunlaştıklarından, işlerini daha iyi yapıyorlar bundan eminim. Buna kablonet türknet gibi yerleri söyleyebilirim bence bir göz at
o kod benim arkadaşta da varteşekkür ederimHiç düşünmeden türknete geç.
Alt yapın ne verirse max alırsın ve beğenmezsen çıkarsın.
taahhüt yok hız düşürme yok.
Karar verirsen sana 1 ayda bedava internet kodu verebilirim özelden yaz.
süperonline fiyatlar uçuk 24 mb fiberi bana 260 tl den sundulartürkcell fiber yada türknet 2 side güzel
bende türknet i düşünüyorum bakalım biraz daha vakit geçsin hız kaybetmeden işlemlere geçiceğimŞuan bende türk telekom kullanıyorum açıkcası bende senin gibi memnun değilim internetten droplanma ani pinglenme gibi olayları çok fazla yaşıyorum diyebilirim .
Benim aklımda şuan Türknet var neden dersen tahhüt gibi olay yok adamlar memnun kalmazsanız iptal edersiniz diyorlar ayrıca Türknetten alt yapının ne kadar internet hızına kadar desteklediğini görebilirsin 100 mbps de verse 1000 mbps de verse aynı fiyatı tatmin edici bana göre şuan 100 mbps bir internete 170 Tl civarı ödüyoruz ve parasını hak etmediğini düşünüyorum .
sen ne kullanıyorsunbana göre millenicom daha iyi turktelekomun alt yapısna bakarak dayanirsak daha iyi
sen hangisini kullanıyorsun kullandığından memnunmusuntürkcell fiber yada türknet 2 side güzel
teşekkür ederim siz hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz ? kaç mb kullanıyorsunuz ? ve memnun musunuz ?tabikide türknet verilebilcek en yüksek hızı veriyor ve çuğu yere fiber getiriolar fiyatı da sabit bence hiç düşünmeden türknete geç
hocam türknet kullan alt yapın ne kadarsa max alacağın hızı sana veriyor dediklerinin hepsi de var bence en iyi internet (aralarında) türknet kesinlikkle kullanmanı tavsiye ederimMERHABA !!!''' LÜTFEN BOŞ YORUM YAPMAYIN KONUYA GERÇEKTEN YARDIMCI OLACAKLAR YORUM YAPSIN AKSİ TAKDİRDE ŞİKAYET EDİYORUM BOŞ YORUM YAPANLARI'''!!!
---Kendim 24 mb fiber alt yapılı türk telekom interneti kullanıyorum. Ocak 1 de paketim bitiyor ve kendime daha uygun ve daha hızlı bir internet arıyorum.
*Müşteri hizmetleri ile sorun yaşanmayacak!
*İnternet kopması donması drop girme durumları az olacak
*İnterneti gerçekten çok iyi olacak.
24 mb - 35 mb- 50 mb - 100 mb farketmez !
Milinecom - türktelekom - Türknet hangi internet daha iyi hangisini önerirsiniz ?
!!! BOŞ YORUM YAPMAYIN !!!
bende öyle düşünüyorum türktelekomddan sa türknet tercihim olucaktürknetin sağladığı internet en iyisidir şuan türktelekom reziline bulaşma
yani türknet i çoğu kişi öneriyor iyi olmasa kimse önermezdi o yüzden türknet bence hem en uygunu hem daha iyisiBende 35 mbps vdsl alt yapılı türk telekom kullanıcısıydım. Sözleşmem bittikten sonra araştırdığımda Türknet 100 mbps yine vdsl altyapılı internet sundu ve onu tercih ettim. 1 yıldır kullanıyorum yaşadığım tek problem ilk bağlatıldığında internet hızım düşüktü. Yaklaşık 2 hafta bu durumla cebelleştim. Türknet mobil uygulaması üzerinden destek talebi oluşturduğumda otomatik olarak problem tespit ediliyordu ve sonucunda teknik ekip gönderip sorunu çözdüler. Bu zamana kadar Türknet beni pek üzmedi fakat sanırım müşteri hizmetleri ile ilgili bir sıkıntıları var. Arayarak onlarla ilitişim kurmak zor diye duyduğum için kendim denemedim. Bahsettiğim mobil uygulaması üzerinden benim sorunum gibi sorunları rahat bir şekilde halledebiliyorsunuz. Diğer iss ile ilgili pek bir bilgim yok maalesef.
VALLA reis ben geçmek istiyorum 1 inde taahhütüm bitiyor ama atandığım için baba evine daha uygun bir şey arıyorum şuanlık 8 mb bile olsa olur ama malesefben türknet kullanıyorum 3 yıldır ve memnun olmadığım bir konu bile yok yakın zaman içinde istanbul gop ilçesinde mahallemede 1000 mbps internet getirdiler drop sorunu yok oyunlarda 2-3 ms alıyorum gayet uygun alabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?