19 Nis 2017 #1 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI İndirdiğiniz dosyayı açtıktan sonra oyuna girin F1:Sınırsız CanF2:Sınırsız Mermi Dosyayı açın ve oyuna girinF1 ve F2'ye basarak istediğiniz özelliği aktifleştirin. Windows 7/8/8.1/10 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirüsTotal'de virüs çıkmasının sebebi hilenin yapım aşamasındaki kodlardan dolayıdır.Hilede kesinlikle Trojan yoktur.
İndirdiğiniz dosyayı açtıktan sonra oyuna girin F1:Sınırsız CanF2:Sınırsız Mermi Dosyayı açın ve oyuna girinF1 ve F2'ye basarak istediğiniz özelliği aktifleştirin. Windows 7/8/8.1/10 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirüsTotal'de virüs çıkmasının sebebi hilenin yapım aşamasındaki kodlardan dolayıdır.Hilede kesinlikle Trojan yoktur.
7 May 2017 #2 IOrDuLuu I Üye Katılım 7 May 2017 Mesajlar 8 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI bakalım olucakmı denicem
7 May 2017 #3 LmaR Bilinmiyor Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 4,271 Çözümler 3 Tepki puanı 792 Ödüller 13 10 HİZMET YILI emeğe saygı sağolasın
7 May 2017 Konuyu başlatan #4 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI LeonasWT' Alıntı: emeğe saygı sağolasın Genişletmek için tıklayın ... Kardeş post kasmayı bırak artık !
LeonasWT' Alıntı: emeğe saygı sağolasın Genişletmek için tıklayın ... Kardeş post kasmayı bırak artık !
7 May 2017 #5 LmaR Bilinmiyor Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 4,271 Çözümler 3 Tepki puanı 792 Ödüller 13 10 HİZMET YILI kardeşim her konuya eğer biliyosam ve güzelse yorum atıyorum emeğe saygı dedik bunda bi sıkıntyımı var
kardeşim her konuya eğer biliyosam ve güzelse yorum atıyorum emeğe saygı dedik bunda bi sıkıntyımı var
7 May 2017 Konuyu başlatan #6 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI LeonasWT' Alıntı: kardeşim her konuya eğer biliyosam ve güzelse yorum atıyorum emeğe saygı dedik bunda bi sıkıntyımı var Genişletmek için tıklayın ... 1 ayda 760 post ? her konuya yararlı konu yazma yıllık konuları canlandırma ?!
LeonasWT' Alıntı: kardeşim her konuya eğer biliyosam ve güzelse yorum atıyorum emeğe saygı dedik bunda bi sıkıntyımı var Genişletmek için tıklayın ... 1 ayda 760 post ? her konuya yararlı konu yazma yıllık konuları canlandırma ?!