Tuşlu headshot kodlama ve pointerli hali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
:kullan:
Arkadaşlar şimdi bir tane always headshot checkboxumuz olsun bir tanede örnek olarak capslock.Editleyelim textini fontunu.Yaptıktan sonra always headshot normal istediğiniz gibi kodlayın ama 
Kod:
On Error Resume Next
        If CheckBox5.Checked = True Then
            CheckBox6.Visible = False
            timer1.start
        Else
            timer1.stop
            CheckBox6.Visible = True
        End If
bunun gibi checkbox visible komutu ekleyelim sizin always headshot ınız başka timer veya checkbox ise editleyin. timera ise 
Kod:
        İf checkbox5.checked = True Then
            WriteLong("wolftü.bin", label3.Text + &H718A5, "1566441904") 'Always HeadShout On
        Else
            WriteLong("wolftü.bin", label3.Text + &H718A5, "1566490674") 'Always HeadShout Of
        End If
Şimdi bu kod ne işe yarar derseniz always headshot çalıştığınızda tuşlu checkboxı saklayacak o yüzden checkbox hangisiyse editleyin.
Geçelim tuşluya.Bakın kod tamamen benimdir pointer ve value dışında mantık tamamen bana aittir.İnternette alıntı yapıcaklar elbet ama paylaştığım saate güne bakınız.
Caps lock olarak örnek vericeğim.
Caps lock checkbox kodu
Kod:
On Error Resume Next
        If CheckBox6.Checked = True Then
            head.Start()
            CheckBox5.Visible = False
        Else
            head.Stop()
            CheckBox5.Visible = True
        End If
Head timerımın ismi kafa karıştırmasın timer 2 ise timer2 yapınız.Bunda ise capslock checkbox ını seçerseniz always headshot gizleniyor tabi kaldırınca tik işaretini geri geliyor.
Geçelim timer koduna
Kod:
If GetAsyncKeyState(Keys.CapsLock) Then
            WriteLong("wolftü.bin", label3.Text + &H718A5, "1566441904") 'Always HeadShout On
        Else
            WriteLong("wolftü.bin", label3.Text + &H718A5, "1566490674") 'Always HeadShout Of
        End If
Beyler daha bitmedi bu tuş kodunu tanıtmamız lazım.Bunu yapmak için formumuzun en üstüne çıkıp public class formunuz neyse işte onun altına enter ile boşluk açıp bu kodu giriniz.
Kod:
Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Integer) As Integer
Şuan işlemimiz bitti.Eğer benim gibi xigncode de açmak istemiyorsanız hileyi ve obj yi oyunda değilde otomatik yapmak istiyorsanız csh obj ve bin timerlerinin enabled ini true yapıp timerlere girip hepsinin en üstüne enterlayıp bu kodu yazalım
Kod:
On Error Resume Next
Örnek olarak csh verim
Kod:
On Error Resume Next
Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)
       For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
           If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then
               Label1.Text = moz.BaseAddress.ToString
           End If
       Next
Beyler bir teşekkürü esir görmeyiniz kesinlikle günceldir.

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim peki Videolu anlatım yaparmısın ben pek birşey anlamadım sana zahmet olmasa yaparmısın

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
IRoJHaTReiSI' Alıntı:
Kardeşim peki Videolu anlatım yaparmısın ben pek birşey anlamadım sana zahmet olmasa yaparmısın

Kardeşim ayın 1 i olsun kodlamasını çekicem herşeyin çektim hatta da 200 gb o aştığım için akk girdi.Eziyet youtubeye atmak.

Üye
9 HİZMET YILI
Tamam Kardeşim Facebook varsa ekle beni link vereyim sana https://www.facebook.com/orjinaI.genc ekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...