Uzman Üye
hocam öyle izlenme botu varsa bizede öner lütfen yayınlar azda olsa üste cıkarBeyler proxy sıkıntısı yaşamadım bugüne kadar kendim checkliyorum zaten elimde fazlasıyla her türden var ama view bot yok onu nasıl yapacam çözemedim örnek bir tane olsa kendim kodlarım ama mantığı anlamadım varsa program salarmısınız.
hep para hadostum benim bildiğim kadarıyla şuan aktif olarak izlenme botu yok (ücretsiz olarak) paralı olarak elimde bir tane var benim hem canlı yayın hem de tekrarı iştelink bırakmak yasak + olarak 15£
dur bekle eğer free salacak isen arkadaşımdan key isteyeyim ***** konusunda kendine güveniyor isen kendine halledersinhep para haparasız arıyorum kendim de yazacam bir tane onu da free salmak için
sen bana bırak otur izledur bekle eğer free salacak isen arkadaşımdan key isteyeyim ***** konusunda kendine güveniyor isen kendine halledersin
tamamdır keyi aldığım zaman geri dönüş sağlayacağım pm atar mısın?sen bana bırak otur izle
hayır kendime değil veya bir arkadaşa geliştirme amaçlı arıyordum yoksa salacam kimsede yokmuşKendine mi bot basıyorsun?
siteye ihtiyacım yok knkm sağol ama bana program lazımmedia baim den alabilirsin kanka ordan rahatlıkla düşüş olmaz güvenilir
hayır ama oranın böyle birşey sunacağını sanmıyorumChat gpt den tavsiye almayi denedin mi ?
Knk program bilmiyorm ama oldugunu biliyorum ucretli sekilde alablrsn ancak twitch bunlari cok kolay tespit ediyor dikkatli olBeyler proxy sıkıntısı yaşamadım bugüne kadar kendim checkliyorum zaten elimde fazlasıyla her türden var ama view bot yok onu nasıl yapacam çözemedim örnek bir tane olsa kendim kodlarım ama mantığı anlamadım varsa program salarmısınız.
bende arıyom önercek varmı.Beyler proxy sıkıntısı yaşamadım bugüne kadar kendim checkliyorum zaten elimde fazlasıyla her türden var ama view bot yok onu nasıl yapacam çözemedim örnek bir tane olsa kendim kodlarım ama mantığı anlamadım varsa program salarmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?