yok malasef herhaldeBeyler proxy sıkıntısı yaşamadım bugüne kadar kendim checkliyorum zaten elimde fazlasıyla her türden var ama view bot yok onu nasıl yapacam çözemedim örnek bir tane olsa kendim kodlarım ama mantığı anlamadım varsa program salarmısınız.
kanka benim bildiğim kadarıyla şuan o tarz bir bot yokBeyler proxy sıkıntısı yaşamadım bugüne kadar kendim checkliyorum zaten elimde fazlasıyla her türden var ama view bot yok onu nasıl yapacam çözemedim örnek bir tane olsa kendim kodlarım ama mantığı anlamadım varsa program salarmısınız.
hocam bot yerine gerçek izleyiciler olsa daha iyi deyil mi ? büyümek ve gelişmek içinhocam öyle izlenme botu varsa bizede öner lütfen yayınlar azda olsa üste cıkar
hocam güvenilir bot basan bir site varsa tek yayınlık 50 kişi yi genelde 15 tl ye satıyorlaryok malasef herhalde
Hocam 0 takipçin var diyelim Valorant yayını açıyorsun yayının en altlarda olcak büyümen çok zor hatta imkansız olmazmı çünkü valoranta yayın açan çok kişi varhocam bot yerine gerçek izleyiciler olsa daha iyi deyil mi ? büyümek ve gelişmek için
man I also wanted this to complete the achievements,Beyler proxy sıkıntısı yaşamadım bugüne kadar kendim checkliyorum zaten elimde fazlasıyla her türden var ama view bot yok onu nasıl yapacam çözemedim örnek bir tane olsa kendim kodlarım ama mantığı anlamadım varsa program salarmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?