instagram yikiqanil instagram varsa burdan ulaşabilirsin yoksa discord dan ulaşabilirsin oda yoksa wp veriyim oda yoksa burdan ulaşabilirsinsana nasıl ulaşabilirim
instagram hesabınız gizli mesaj atamıyorum yaparım eğer ulaşabilirsem sanamerhaba, youtube kanalım için profil ve kapak resmi yapabilir misin ? instagram adresim @dogusabay yazarsan sevinirim
yazdım ulaşabilceğin adreslerisana ulaşmam lazım
Çok teşekkürler Yorumun için çalışmaya devam bakalım gelebilecekmiyim istediğim seviyeye ama gelene kadar pes etmiyeceğimEline sağlık başarıların devamını dilerim dilerim istediğin seviyeye gelirsin
İnsan istese her şeyi yapabilir kendine güvenÇok teşekkürler Yorumun için çalışmaya devam bakalım gelebilecekmiyim istediğim seviyeye ama gelene kadar pes etmiyeceğim
aynen reis önceden oyun yapımıyla ilgileniyordum artık grafik tasarım ilgimi çekti ona başladım Yorumun için çok teşekkürlerphotoshopa başlamışsın şimdide önceden c# atıyordun çok iyi İnşallah istediğin seviyeye gelirsin
yorum kasmak için yazıyorsun galiba o yüzden rapor ettim
çok teşekkürlereline sağlık eğer twitch ye başlarsam kullanacağım baya güzel
TeşekkürlerBaşarılı olmuş. Gölgelerin keskinliklerini biraz daha yükseltirsen daha güzel olacağına inanıyorum. Ellerine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?