LahmacunPower
Seçkin Üye
Selamlar, Beyler Gt 610 Ekran kartım bulunmakta 8 GB Ramim var Test bir yayın açtım dün akşam İnternetim olsun Akıcılık olsun Yeterli olmadı bana Önerebileceğiniz birşeyler varmı ?
Agam biliyorsunki türkiye şartlarında iyi bir interneti iyi bir fiyata bulmak çok zor benim bütçem 90 Lira Üstüne çıkamam bir Emekli bir subayın oğluyum ve bu gerçekten canımı sıkıyor.Canlı yayınlarda önemli etken internetin. İnternetinin anlık yüklemesi (upload) yüksek olması gerekir. Bilgisayarının oynayacağın oyunun üstünde olması lazım yani oyunun sana sunduğu sistem gereksinimlerinden yüksek olmalı. Çünkü aynı anda hem canlı yayın hem de oyun oynuyor oluyorsun. Bunun içinde bilgisayar donanımlarını kendin yayın yapacağın oyuna göre yapmalısın.
Eğer altyapısı sağlam bir yerde oturuyorsan Türknet hem ucuz hem de hızlı oluyor. Ancak süperonline da bazı bölgelerde ciddi anlamda mükemmel hız sağlıyor ancak onun fiyatları hakkında bir bilgim yok malesef.Agam biliyorsunki türkiye şartlarında iyi bir interneti iyi bir fiyata bulmak çok zor benim bütçem 90 Lira Üstüne çıkamam bir Emekli bir subayın oğluyum ve bu gerçekten canımı sıkıyor.
Doğru arkadaşın dediği gibi ram önemli yayın işlerinderami 16 yapın internetiniz kaç megabit ?