Photoshopta pencere seçeneğine gelip oradan zaman çizelgesini açıcaksın daha sonra oradan kareler oluşturucaksın ve her karede yayın loading... yazısını hareket etmesini istediğin güzergaha ilerleticeksin. Daha sonra video oluştur seçeneğini kullanıp kaydını alabilirisin. Photoshop Gif oluşturma diye aratırsan nasıl yapıldığını bulabilirsin detaylıca.Ekli dosyayı görüntüle 38236
Arkadaşlar ben burda ''YAYIN LOADING...'' yazısı sürekli oynamasını istiyorum bunu Photoshop da nasıl yapabilirim biraz yardımcı olabilir misiniz?
Sizce bu şekilde giriş kısmı güzel olmuş mudur? Sizin görüşleriniz nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Çok teşekkür ederim.Bence geyet güzel olmuş.Eline sağlık
kardeşim bence gayet güzel olmuş eline sağlık ama yayın loading yazısının sürekli oynamasını istiyorum diyorsun onun için after effect ile bişeyler yapman gerekebilir
Photoshopta pencere seçeneğine gelip oradan zaman çizelgesini açıcaksın daha sonra oradan kareler oluşturucaksın ve her karede yayın loading... yazısını hareket etmesini istediğin güzergaha ilerleticeksin. Daha sonra video oluştur seçeneğini kullanıp kaydını alabilirisin. Photoshop Gif oluşturma diye aratırsan nasıl yapıldığını bulabilirsin detaylıca.
Bence gayet başarılı azimle devam
Gayet güzel olmuş bro ellerine sağlık o hareketli istediğin şeyin .gif olması lazım galiba
Bana Sorarsan Güzel Olmuş Devam Ettirip Duvara Daha Farklı Aydınlatmalar Koyarsan Daha İyi Olur Mor Renkte .
Bana Sorarsan Güzel Olmuş Devam Ettirip Duvara Daha Farklı Aydınlatmalar Koyarsan Daha İyi Olur Mor Renkte .
yapmak istediğin şey muhtemelen animasyonlar veya efektlerden daha iyi olacaktır after effect te kolayca profesyonel işler yapabilirsin onu yapamazsan premier pro kullan zaten ph kullandığın için kolayca anlarsın bunlarda adobe programları
eline sağlık bro
Bence güzel olmus gayet basarılı bır calısma umarım devamı gelir
eline sağlık kardeşim başarılar dilerim yayıncılıkta
güzel olmuş başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?