Twitch Yayınım izlenmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Twicht De Yayın Açıyorum Kimse Gelmiyor Bazen Gelen Kişiler Çok İyi Yayın Yapıyorsun Diyor ama Sonra Kimse Gelmiyor Hep 1 2 3 Kişi İzliyor Neden

Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim Oyun Yayını Biraz Az İzlenebilir Fakat Sohbet Yayınlarında Eğlenceli bir ekip toplamalısın ve o ekip oyun oynuyosada arkada yayında afk bırakmalı. insanlar sohbetin çok kişi olduğu yere geliyorlar.

Russian Special Military Cat
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu devirde takipçi izlenme kasacak isen herhangi bir ünlü yayıncının yayınına konuk olman gerekiyor. Ya da şanslı isen bir şekilde onların arasına karışacaksın.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
arkadaşların dediği gibi bir ünlü bulman gerek. lobi oluştur lobi ismini twitch adresin olarak yap, en azından 5 6 kişi gelir yavaş yavaş.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
girdiğin oyunlarda sürekli reklamını yap girip çıktın her yere ve arkadaş edinmeye bak

Üye
6 HİZMET YILI
Gerçekten bir şeyler başaracağına inanıyorsan yani biraz klasik olacak ama gerçek bu yayın yapmaya devam et sıkılmadan üşenmeden direkt ödüle/sonuca/büyük izlenmelere odaklanma yapmaya çalıştığın şeyi yapmaya devam ona odaklan gerisi zamanla olacaktır, en azından benim düşüncem böyle ve genel olarak böyle işliyor bu tarz şeyler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka 14 yaşında izlenmen imkansız gibi bir şey zaten boşa zamanını harcama derim, bi 3,4 yıl sonra tekrar dene

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Güncel oyunlarda kendini göstermeye çalış. Biri tarafından görüldüğün an parlama noktan olabilir. Biraz da şans meselesi

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Biraz fazla izlenen yayıncılarla aranı iyi tutup yayınlarına katılıp isim yapman senin yararına olur.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Sana şunu söylemeliyim ki asla pes etme :) herşey zamanla oluyor belki 1 sene belki 2 sene belki 5 sene sonra parlayacaksın :) kat kat izleeneceksin inanmak başarmanın yarısıdır.

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
evet tanınmış bir yayıncıyla herkes ünlü olabilir dostum unutmaki bunun adımlarını yalnız başlayarak gerçekleştirebilirsin bana yayın yapıyorsan twitch deki nickini söyle yayını izlemeye gelmeyen namert olsun :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Reklam ypsamazsan bu piyasada erirsin dostum. İnsanlara kendini göster tanıt önce.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ulan aynı problem bende de var çok da güzel oynuyorum izleyen yok

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
izleyicisi ortalama yayıncılara konuk olmayı dene

Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Knk şaka değil ciddiyim git eskiciden klavye falan al yayında sinirlenip kır max 1 haftada yükselirsin eskiden anakinn vardı adam rageman gibi her fırsatta bişi kırıp bagırıyodu

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Demek ki makara muhabbet yeterli seviyede olmuyor yayinda. Biraz ekip işi yapabilirsen daha basarili olabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
şans biraz bende yapıyordum olmadı

Üye
6 HİZMET YILI
Herseyden önce ben mesela benimle KONUSAN yayıncıları izlerim. Hani iletisime her zaman acık ol. Kitlen ile sürekli etkilesim halinde ol. Elinden geldiğince ona yardımcı ol. Çünkü insanlar YALNIZLIK hissediyor. Bu yüzden yayın izliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Muhtemelen yeni olduğun için az kişi var veya kimse yok diye kimse gelmiyordur. Zaten popüler bol izleyici olanlar varken neden buna zaman ayırayım diyor olabilirler. Sürü psikolojisi gibi. İnsanları kendine çekecek diğerlerinden farklı onlarda olmayan ama insanların hoşuna gidecek bir şeyler yapmalısın

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
avllaha gücel oyunlardan ilerle hep ve muhabbeti iyi çevirmeye bak çoğu izleyici muhabbeti güzel olanları izliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...