Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim Oyun Yayını Biraz Az İzlenebilir Fakat Sohbet Yayınlarında Eğlenceli bir ekip toplamalısın ve o ekip oyun oynuyosada arkada yayında afk bırakmalı. insanlar sohbetin çok kişi olduğu yere geliyorlar.
Bu devirde takipçi izlenme kasacak isen herhangi bir ünlü yayıncının yayınına konuk olman gerekiyor. Ya da şanslı isen bir şekilde onların arasına karışacaksın.
Gerçekten bir şeyler başaracağına inanıyorsan yani biraz klasik olacak ama gerçek bu yayın yapmaya devam et sıkılmadan üşenmeden direkt ödüle/sonuca/büyük izlenmelere odaklanma yapmaya çalıştığın şeyi yapmaya devam ona odaklan gerisi zamanla olacaktır, en azından benim düşüncem böyle ve genel olarak böyle işliyor bu tarz şeyler.
Sana şunu söylemeliyim ki asla pes etme herşey zamanla oluyor belki 1 sene belki 2 sene belki 5 sene sonra parlayacaksın kat kat izleeneceksin inanmak başarmanın yarısıdır.
evet tanınmış bir yayıncıyla herkes ünlü olabilir dostum unutmaki bunun adımlarını yalnız başlayarak gerçekleştirebilirsin bana yayın yapıyorsan twitch deki nickini söyle yayını izlemeye gelmeyen namert olsun
Knk şaka değil ciddiyim git eskiciden klavye falan al yayında sinirlenip kır max 1 haftada yükselirsin eskiden anakinn vardı adam rageman gibi her fırsatta bişi kırıp bagırıyodu
Herseyden önce ben mesela benimle KONUSAN yayıncıları izlerim. Hani iletisime her zaman acık ol. Kitlen ile sürekli etkilesim halinde ol. Elinden geldiğince ona yardımcı ol. Çünkü insanlar YALNIZLIK hissediyor. Bu yüzden yayın izliyor.
Muhtemelen yeni olduğun için az kişi var veya kimse yok diye kimse gelmiyordur. Zaten popüler bol izleyici olanlar varken neden buna zaman ayırayım diyor olabilirler. Sürü psikolojisi gibi. İnsanları kendine çekecek diğerlerinden farklı onlarda olmayan ama insanların hoşuna gidecek bir şeyler yapmalısın