Twitch'de bir başka kanala izleyici botu basmak o kanalın banlanmasına sebep olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Konuyla alakalı değil ama yorumlarda gördüm: Bot basınca hesap riske girip, banlanıyorsa rahatsız olduğumuz kişilere bot satın alıp banlatalım o zaman.

Moderatörün son düzenlenenleri:
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Alakası yok benimde yayınlara başladığımda benim haberim olmadan izleyici takipçi botu attılar yayında bundan benim haberim olmadığını alakamın olmadığını söyledim ve yayın esnasında twitch'e ticket atarak bundan haberdar ettim ve kanalım ban yemedi ve hesabımda tehlikeye düşmedi zararda görmedi tabi bu şekilde bu yöntemi kullanıp takipçi izleyici botu atanlarıda gördüm o ayrı mesele yayın sırasında değil yayın sonrasında ticket attılar yine ban falan yemediler ve bir nevi dolandırıcılık ile yayınlarını kat kat izlenme kastılar şuanda bir kaç tanesinin bir kaç marka ile anlaşması bile oldu 2 tanesi partner yayıncı oldu olan benim gibi emeğiyle bir yere gelmeye çalışanlara oldu.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yayın Sırasında sende veya banlatmak istediğin yayınci da ticket atarsa yemez kanka

schelter
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
kendi yapmadığını kanıtlarsa ticket açıp geri açtırır.

Üye
2 HİZMET YILI
Eğer yeteri kadar uğraşırsan küçük yayıncılarda işe yarayabilir ancak kanıtları ile ticket açman gerekir.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yayıncıya sadece ticket açma zahmeti yapmış olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...