Twitch'e başlayacağım twitch hakkında bir sorum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Twitch e başlamanı tavsiye ederim ama sabırlı olmalısın hemen çok izlenicem diye bekleme

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bence yayın açacaksan twitch den aç derim dlive biraz kötü geliyor bana

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Hitap etmek istediğin kitle önemli . Acıkcası dlive twiche göre daha aşşağıda bi platform . Malesef izlenmenin en onemlı faktörü oyunculugun ve eğlenceli kişiliğindir birde bol bol reklam yapman gerek

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dliveda başla fazla izlenmezsen yüzüme tükür

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Twitch'den başla dostum fakat gerçekten uzun bir süre ya çok az izlenirsin yada hiç izlenmezsin sabır işi bu.
3 yıldır twitch'de yayın yapan arkadaşım var hala 10 izleniyor düzenli yayınlar açsa da yetmiyor, şans lazım gerçekten

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
zamnla videon içereğin güzelse izlenirsin knk yavaş yavaş 100 e kadar çıkçıktın sonra biraz da diğer yayıncı ortamlarına fln gir dc sunucularına fln gir.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kanka kaliteli yayın ve kendini izlletirebilmen için güzel bi sohbetin ve güncel oyunları oynaman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bırazz sabır bırazda şansın olucakkk

Üye
5 HİZMET YILI
bence twitch başlamadan önce YT ye başla 50 aboneye ulaşınca kendine bir dc sunucusu kur ordan izleyicilerinle ilgilenirsen hem izliyecinin güvenini hemde daha fazla aboneye ulaşırsın sonrada twitch kurarsın eğer direk twitch den başlarsan zor bu arada YT den canlı yayın aç mesala çekilişlere başla çekiliş sayesinde daha çok tanınan kişi olursun öylece ailen büyümüş olur bu arada YT de küfür edersen sıkıntı olur çünkü bazı küçük çocuklar etkilenir ve seni kötü biri olarak tanımlar :D oh be ne yazdım :D
DC adım gelin konuşuruz :TR1brk1TR#6197

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
çekiliş ar diyerek ağır kitle çekebilirsin mesela steam key

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Gerçekten saygılı ve kitlene değer verirsen, Chati oyundan daha fazla takip edersen insanlar seni sever ve ilerlemeye devam edersin bu işi para için yapmıyıcaksın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
uploadın en az 4 olmalı ki 4 upload ile drop yaşayabilirsin belki sistem olarakta hazırsan bu işe girebilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
benim izlediğim eski yayıncılar hep haftada bir ayda bir çekiliş yaparak kitle kazandılar büyümek için bence çekiliş şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...