Neden böyle birşey yapayım ki? Ve kontrol ettim öyle bir durum yok.mesaj bölümünden acaba twich gelen mesajlara engel atmış olabilirmisin bi kontrol etmeni öneririm
bende de aynı problem var kral çozumu bilen varsa çok iiy olurBeyler sorunumu kısaca açıklayacağım. Telefon numaram eski hesaplarımdan birine kayıtlı. Ben ise bu hesaplara erişim sağlayamıyorum. Telefon numaram ile hesabımı bulmaya çalışıyorum fakat kullanıcı adımı hatırlamadığımdan ötürü "kullanıcı adımı hatırlamıyorum" kısmına tıklıyorum ve birkaç dakika içerisinde SMS geleceğini söylüyor fakat gelmiyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz. Telefon numaramı doğrulayamıyorum başka hesapta kayıtlı olduğundan.
karalisteye almıştır seni birkaç hafta sonra dene olmuyorsa telini değiştirBeyler sorunumu kısaca açıklayacağım. Telefon numaram eski hesaplarımdan birine kayıtlı. Ben ise bu hesaplara erişim sağlayamıyorum. Telefon numaram ile hesabımı bulmaya çalışıyorum fakat kullanıcı adımı hatırlamadığımdan ötürü "kullanıcı adımı hatırlamıyorum" kısmına tıklıyorum ve birkaç dakika içerisinde SMS geleceğini söylüyor fakat gelmiyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz. Telefon numaramı doğrulayamıyorum başka hesapta kayıtlı olduğundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?