Twitter Hacklemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba 1 hafta önce iki zamanlı doğrulamamı açmadığım için twitter hesabım çalındı ve hesabımı geri almak için twitter destek ekibiyle iletişime geçtim ama bir sonuş alamadım hesapta hala iki zamanlı doğrulama yok kısacası brutal force attack yaparak bu hesabı alma şansım var mı ve bu işlemi yapabilecek birileri bulunuyor mu yardımcı olursanız sevinirim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bu her ne kadar senin hesabın olsada illegal bi işlem ö yüzden üzgünüm yardım edemem bence gidip devam et desteğe

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum sal ya... 2 haftada milyar dolarlık hesabın falan olmamıştır sonuçta. Kendi kanaatimce...

T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum böyle twitter facebook insta falan eklemek yasal değil.Sana burda taktikleri verseler veya programları yasal işlem uygulanınca bu programların kimden geldiğini bile sorarlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Dostum sal ya... 2 haftada milyar dolarlık hesabın falan olmamıştır sonuçta. Kendi kanaatimce...
Dostum hesap 1 hafta önce çalındı yoksa hesap 1 senelik ve dediğin gibi tabi ki milyon dolarlık değil hesapta kullanıcı adı ve nicki benim üzerime siyasi şeyler paylaşıyo hesap kapansa onada razıyım ama yok
Post automatically merged:

Dostum böyle twitter facebook insta falan eklemek yasal değil.Sana burda taktikleri verseler veya programları yasal işlem uygulanınca bu programların kimden geldiğini bile sorarlar
Yasal olmadığını biliyorum benimde elimden yasal olmayan bir yolla alındı sonuçta
Post automatically merged:

bu her ne kadar senin hesabın olsada illegal bi işlem ö yüzden üzgünüm yardım edemem bence gidip devam et desteğe
Anladım teşekkür ederim.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
reis adını soyadını kullanıyos işin rengi deiğişi git şikayet et hesabın senin üstüne olduğunuysa eski şifrelerin kaydediliyosa kanıtlayabilirsin onun dışındada yöntemler var elbet

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
reis adını soyadını kullanıyos işin rengi deiğişi git şikayet et hesabın senin üstüne olduğunuysa eski şifrelerin kaydediliyosa kanıtlayabilirsin onun dışındada yöntemler var elbet
Hesap dediğim gibi adı soyadı benim üzerime twitter destek ekibi 2 gün önce kimliğimin fotoğrafını göndermemi istedi ad soyad ve doğum tarihime bakmak için verdim bekliyorum ama hesap durmadan siyasi şeylerle dalga geçiyo

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
brute force ile alınabilir mümkün ama bunun ne kadar süreceğini bilemezsin günlerce sürebilir ve sonuc vermeme olasılığıda var

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu olay zor olduğu gibi yasal da değil hacklemek yerine git adamı vur daha az ceza alırsın

Üye
5 HİZMET YILI
bence illegal'e bulaşma destek ekibi ile konuşmayı bırakma elbet çözüm verirler

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kendin oldugunu kanıtlayan kimlik ve actgın zaman bi soru belirliyosun onu sormaları gerek tabi hesabın ile kimligin birbiriyle uyuyorsa 1 2 haftada karsılık verirler

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ticket açıp beklemek en iyisi.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Aynı sorunu yaşadım ve iletişim kuramıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...