Dostum hesap 1 hafta önce çalındı yoksa hesap 1 senelik ve dediğin gibi tabi ki milyon dolarlık değil hesapta kullanıcı adı ve nicki benim üzerime siyasi şeyler paylaşıyo hesap kapansa onada razıyım ama yokDostum sal ya... 2 haftada milyar dolarlık hesabın falan olmamıştır sonuçta. Kendi kanaatimce...
Yasal olmadığını biliyorum benimde elimden yasal olmayan bir yolla alındı sonuçtaDostum böyle twitter facebook insta falan eklemek yasal değil.Sana burda taktikleri verseler veya programları yasal işlem uygulanınca bu programların kimden geldiğini bile sorarlar
Anladım teşekkür ederim.bu her ne kadar senin hesabın olsada illegal bi işlem ö yüzden üzgünüm yardım edemem bence gidip devam et desteğe
Hesap dediğim gibi adı soyadı benim üzerime twitter destek ekibi 2 gün önce kimliğimin fotoğrafını göndermemi istedi ad soyad ve doğum tarihime bakmak için verdim bekliyorum ama hesap durmadan siyasi şeylerle dalga geçiyoreis adını soyadını kullanıyos işin rengi deiğişi git şikayet et hesabın senin üstüne olduğunuysa eski şifrelerin kaydediliyosa kanıtlayabilirsin onun dışındada yöntemler var elbet
Açıkladım dostum hesabım çalındı ve benim ismimle siyasi durumlar paylaşıyo twitter destek ekibine yazdım ama hala alamadım hesabısenin sorunun ne dostum?
tamam, şirketin sizinle iletişime geçmesini bekleyin .. yapılacak en iyi şey buAçıkladım dostum hesabım çalındı ve benim ismimle siyasi durumlar paylaşıyo twitter destek ekibine yazdım ama hala alamadım hesabı
Tamam dostumtamam, şirketin sizinle iletişime geçmesini bekleyin .. yapılacak en iyi şey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?