Ultra Üye
Hocam bu adam dediği herşeyi yapar çünkü para babası
Kısa süre önce Twitter'ı satın alan Elon Musk, bu sefer bambaşka bir proje ile gündem oldu. Elon Musk'ın açıklamalarına göre, ABD'nin Texas eyaleti yakınlarında çalışanlarının oturacağı bir şehir inşa edecekmiş! WSJ'nin yayımladığı haberlere göre, bahsi geçen şehir, Texas eyaletinini, kentlerinden biri olan Austin'in yakın çevresinde bulunan Bastrop County'de inşa edilecekmiş. Elon Musk'ın bu şehirde çalışanlarına piyasanın altında bir kira bedeli sunacağı öne sürüldü. Musk bir şehir kurmayı amaçlıyor ancak Texas eyaleti yasaları gereğince bir bölgenin şehir kabul edilebilmesi için minimum 201 insanın o bölgede yaşıyor olması gerekiyor. Son gelen bilgiye göre ise Bastrop County'de yetkili olan bir kişi, henüz Elon Musk'tan ya da onun için çalışan birinden bir başvuru olmadığını açıkladı.
Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 87457e
Çok yakıyor diye motor değiştirmiştim.Ben de bugün motorun yakıtı yok diye çarşıya yürüyerek gittim, öyle yani .d
Tahmin edeyim ya r25 tir ya da en az 500 cc lik bir motordur.Çok yakıyor diye motor değiştirmiştim.
R25'ti hocam. Kontağı açtığımda, yarısını alıyordu yakıtımın.Tahmin edeyim ya r25 tir ya da en az 500 cc lik bir motordur.
Ulan be, ne çektirdi bana para konusunda o motor. Tabi verdiği zevk bir başkaydı.R25'ti hocam. Kontağı açtığımda, yarısını alıyordu yakıtımın.
Muhtemelen Texas eyaletine bağlı olur. O yüzden Texas yasaları geçerli olacaktır.Peki şehrin kendine ait anayasası mı olacak Amerika'ya mı bağlı olacak ?
Kendine ait anayasanın olması için eyalet statüsünde olması lazım diye biliyorum. Sadece Texas eyaletinde bir şehir inşa etme fikri var.Peki şehrin kendine ait anayasası mı olacak Amerika'ya mı bağlı olacak ?
adam bir harika lan
Kısa süre önce Twitter'ı satın alan Elon Musk, bu sefer bambaşka bir proje ile gündem oldu. Elon Musk'ın açıklamalarına göre, ABD'nin Texas eyaleti yakınlarında çalışanlarının oturacağı bir şehir inşa edecekmiş! WSJ'nin yayımladığı haberlere göre, bahsi geçen şehir, Texas eyaletinini, kentlerinden biri olan Austin'in yakın çevresinde bulunan Bastrop County'de inşa edilecekmiş. Elon Musk'ın bu şehirde çalışanlarına piyasanın altında bir kira bedeli sunacağı öne sürüldü. Musk bir şehir kurmayı amaçlıyor ancak Texas eyaleti yasaları gereğince bir bölgenin şehir kabul edilebilmesi için minimum 201 insanın o bölgede yaşıyor olması gerekiyor. Son gelen bilgiye göre ise Bastrop County'de yetkili olan bir kişi, henüz Elon Musk'tan ya da onun için çalışan birinden bir başvuru olmadığını açıkladı.
Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 87457e
Adam kiralar düşsün diye şehir kuruyor ya. Bizimkiler...Hocam bu elon muska abimiz kral adam he işçilerini düşünen kaldı mı bu devirde elin gevuruna bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?