Seçkin Üye
baştan rom atman gerekiyor sanırım. imei yapmak için root attıklarını sanmam. direnç olduğu için imein gitmez zaten.Cihazım mi 10t pro imei işlemi yaptırdım önceden bu ekran olmadan imei yapılmıştı ama direnç işlemi vs de yapıldı sorum şu ziraate girecekken telefonunuz rootlu işlemlerin sorumluluğunu almanız gerekiyor tarzı bir ekran karşıma çıktı ben de unroot yapmak istedim twrp ekranından ama unroot yapmaya çalıştığımda supersu dosyalarını bulamıyor bu da root kaldırmamasına yol açıyor konuya hakim olanlar yardımcı olabilir mi?
yardımcı olabilir misiniz dc :kedilerinbabası#1005stock rom yükle unroot ile uğraşma
mi flash uygulaması ile atman lazım. biraz araştırarak bulabilirsin.stock rom kurmayı bilen yardımcı olabilecek var mı
kusura bakma reis mi serisinde twrp hakkında bilgim yok fakat kuzenim mi flash mı öyle bişe kullanmıştı stock romu bulup sende kurabilirsin.stock rom kurmayı bilen yardımcı olabilecek var mı
attım istekHocam stock rom yüklemelisin. Mi flash veya Ayarlar menüsünden telefon içi stock rom yükleyebilirsin. Youtube üzerinden xiaomi rom yükleme yazdığında detaylı videolar çıkıyor. Herhangi bir sorun yaşarsan - !Mustafa#6663 dc adresim eklersen gün içerisinde yardımcı olabilirim.
pc var hocamhocam stock rom yaptıktan sonra da ziraat yine izin vermeyebiliyor. Pc var mı veya tablet varsa haber ver ona göre tavsiye vericem
herhangi bir istek göremiyorumattım istek
kedilerinbabası#1005 siz atın istersenizherhangi bir istek göremiyorum
hocam dc varsa oradan ulaşabilirimhocam stock rom yaptıktan sonra da ziraat yine izin vermeyebiliyor. Pc var mı veya tablet varsa haber ver ona göre tavsiye vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?