ez kurbane kune reş
Seçkin Üye
garanti dışı kalacağını biliyorum ama ihtiyacım var ne yapmam lazımroot atmak istediği root atınca garanti dışı bırakılacaktır.
sorunu: stock rom yüklü olmayan o hata verir.
root atınca garanti dışı bırakılır.garanti dışı kalacağını biliyorum ama ihtiyacım var ne yapmam lazım
Post automatically merged:
veya farklı bir şekilde root atılabilir mi
Post automatically merged:
yardım ederseniz sevinirim
Kardeşim root istiyor adam donanım arızası demiyor,ayrıca stock rom ile eğer bootloader kilidi açılmadıysa garanti girebilir.root atınca garanti dışı bırakılır.
garanti süresi devam ediyorsanız root atmayın. çünkü garanti varsa ücretsiz teknik servis onarabilir.
ha tm hatırladım, gm 5 plus bootloader kilit açılıp twrp kurulmuştumKardeşim root istiyor adam donanım arızası demiyor,ayrıca stock rom ile eğer bootloader kilidi açılmadıysa garanti girebilir.
Farklı bir img dosyası dene veya telefonla ilgili pc ye yüklemen gereken driverlar var.
ha tm hatırladım, gm 5 plus bootloader kilit açılıp twrp kurulmuştum
Bootloaderi açtım ama TWRP yüklemeye çalışırken sorun çıkıyor başka dosya denedim olmadıSorduğun sorudan bu konuda acemi olduğun belli oluyor. Yeni nesil bir cihaza rom yüklemek veya root atmak istiyorsan öncelikle bootloader kilidini açmalısın. Yeni nesil cihazlarda default olarak oem bootloader kilidi bulunuyor. piyasadaki tüm akıllı cihazlar için kilit açma rehberleri var. Bunlara uyarak bootloader kilidini açtıktan sonra TWRP veya CWM gibi bir recovery menüsü yüklemen gerekiyor. bu işlemi de hallettikten sonra Magisk adlı yazılımın son sürümünü indirip flashladın mı tertemiz root atmış olursun.
fastboot set_active b dediğimdeTam cihaz modelini yazar mısın rica etsem.
Bu arada bunu deneyebilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
root atmam lazım sorun orda denedim çoğu yolu ama olmadı bari twrp deneyim dedim de sorundan soruna atlıyorum
knk bu samsung için odin felan çalışmıyor bendeKardeşim şuradaki makaleyi dikkatlice okuyup yaparsan
root atarsın rahatlıkla
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
knk bu samsung için odin felan çalışmıyor bende
General mobile gm8 dtelefon marka ney reis
General mobile gm8 d
Tamamdır,bekliyorummalesef bilmiyorum ama araştırıp dönerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?