bazi indirmem gereken dosyalari sadece torrent bulabiliyorumVpn indirme ile o kadar çok iyi verim alacağını sanmam. 1 Saate inan oyunu, dosyayı 2 3 saatte indirirsin Torrent hiç kullanmadım kullanmamda
bazi indirmem gereken dosyalari sadece torrent bulabiliyorum
farzetki filim indircem bluray ben bunu normal indirsem suc degilde torrentle indirirsemmi suc oluyoİnternetin derinliklerinde bulabileceğinden emin ol sadece nereye bakman gerektiğini iyi bilmen gerek veya ne aradığını
uydurmakmi odul felanmi veriyorla bu sitede uydurunca anlamadim turkiyede 4 sene kullandim sikinti yasamadim neden kafamdan hikaye uydurayim bizzat gmailime geldi kullandigim internet sirketindenUydurduğun hikaye komikmiş. Torrent programı yasaldır torrent'i oyun ***** anlamında karıştıran geri kafalı insanlar torrent'in illegal bir program olarak insanların algılamasını sağlamıştır. İnternetten korsan oyun indir veya başka crackli bir şey indir onu torrent'e yükleyen kişi ceza alır sen niye ceza alıyorsun hahahaha. Hem devlet bu kişileri pek umursamaz bile herneyse şunu izlemeni tavsiye ederim dostum.
Sen ne indirdinde devlet sana 3K euro ceza verdi hahahaha. Ciddi anlamda sordum brom ne indirdin ya? indirsen bile sana ceza falan gelmesi olayı kadar saçma hayal ürünü bişey yok.farzetki filim indircem bluray ben bunu normal indirsem suc degilde torrentle indirirsemmi suc oluyo
Post automatically merged:
uydurmakmi odul felanmi veriyorla bu sitede uydurunca anlamadim turkiyede 4 sene kullandim sikinti yasamadim neden kafamdan hikaye uydurayim bizzat gmailime geldi kullandigim internet sirketinden
Torrent programı yasal zaten dosya paylaşım programı nasıl ceza yiyecek hepiniz akılsız mısınız acaba?3000 Euro Çok Para Torrentten Ceza Yiyiceğine O Paranın Yarısını Verip Güvenli Yoldan Alsan Daha Mantıklı
riske girmeye degmez beni burdaki arkadaslar uyarmisti demistim bisi olmaz felanda uyari gelince biraz acikcasi sasirdim yaniCeza konusunu bilmiyordum okuduğum iyi oldu fakat vpn kullanırsan ne olur ceza yermisin orasını pek anlamam eyer yemezsen vpn ile hiç bir şey anlmazsın hatta dosya indiricen 5 dk ya sana en fazla 1 saate kadar çıkardığı bile oluyor
Dostum torrent'den film indirebilirsin çünkü torrent yasal bir program dilimde tüy bitti.. Dosya paylaşım programı sende dosya yükleyip torrent'e koyabilirsin o yasal filmi koyan kişi düşünsün sen niye düşünüyorsun? O filmi kim bilir 10 binlerce kişi indirmiştir. İçin rahat olsun.farzetki filim indircem bluray ben bunu normal indirsem suc degilde torrentle indirirsemmi suc oluyo
Post automatically merged:
uydurmakmi odul felanmi veriyorla bu sitede uydurunca anlamadim turkiyede 4 sene kullandim sikinti yasamadim neden kafamdan hikaye uydurayim bizzat gmailime geldi kullandigim internet sirketinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?