Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim askerliğim bitmeme yakın göz atmıştım komutanın televizyonundan hatta 2 3 bölüm izledim atmak olmadı bu ama pek haz vermedi o askerdeki televizyon hasretliğinden ötürü iyi gelmiş olabilir
çöp bir dizi izlemeye değmez romanları konu alıyor inşallah yakın zamanda bitirirler çukurun tırnağı olamaz üç kuruş mahkum bile daha iyidir bence bundan
çukur tarzında yapmaya çalışmışlar ben ilk başlarda biraz bakmıştım ama oyuncularını hiç sevmedim o dizinin aksiyonu felan yetersiz heyecan verici değil
uzun zamandır beklediğim diziydi sonunda başladı.. büyük keyifle izliyoruz.. içerde ve çukurun birleşimi gibi sanki.. zaten çukurumun oyuncularının neredeyse yarısı burda.. uraz kaygılaroğluna "kartal" karakteri acayip yakışmış.. bu karakterle bayağı kendini gösteriyor.. sefirin kızı dizisinde enginin gölgesinde kalıyordu, engini daha ön plana çekiyorlardı.. ekin koçta uraz kadar başarılı.. çok sevdik diziyi.. umarım çukur gibi bu dizide tutar.. başarılar diliyorum tüm ekibe..