dediğin çok cahilce bir cümle okumak herzaman daha iyidirhiç okuma daha iyi valla ben okumadım ama aylık gelırım 8 bin tl yi geciyor var kokoreckahve önünde köyde kokorec satıyorum
Hayırlı işlerhiç okuma daha iyi valla ben okumadım ama aylık gelırım 8 bin tl yi geciyor var kokoreckahve önünde köyde kokorec satıyorum
evet veriyorsun 28 bin tl yi okula gitmeden diploma alıyorsun tekrar okurmusunBaşlıkta satın almak diyor, sen Açık Öğretim konusunda bahsediyorsun?
evet veriyorsun 28 bin tl yi okula gitmeden diploma alıyorsun tekrar okurmusun
okumak daha iyidir neden dersen tabiki kücük görmek icin yazmıyorum bunu asla yanlış anlama sadece örneklendirmek icin yazıyorum okursan eger.hiç okuma daha iyi valla ben okumadım ama aylık gelırım 8 bin tl yi geciyor var kokoreckahve önünde köyde kokorec satıyorum
Millî Eğitim Bakanlığı Özel Akşam Liseleri Yönetmeliği adı altında gerçekleştiriliyor sonucda gece okulu dedilen yerde özel bir liseYasalar yönünden ne derece yasal acaba bi açıklar mısın?
tercih meselesi 28 bini verende mezun oluyor dısardan free okuyandadışardan okumak daha karlı 3 ayda bir sınava giriyorsunuz alt tarafı zorunlu dersleri bitirip 192 krediyi doldurunca mezun oluyorsunuz 4 yıl beklemeye de gerek yok sınavlar da öyle zor sanmayın özürlü insanlar için hazırlanmış sorular
o diplomayı aldın bilgi olmadan ne işine yarayacak açıklar mısınevet veriyorsun 28 bin tl yi okula gitmeden diploma alıyorsun tekrar okurmusun
+99999999999999999999999 Ama okumak sıkıcı be napalım okuyoruz ehkmek parasi.dediğin çok cahilce bir cümle okumak herzaman daha iyidir
kardeşim ben kendimi özel sigorta yaptım aylık 2000 tl sigorta ödüyorum sigortaysa sorun o halllolur okumadanda benım 2 tane arkadasım var büyük okullarda okudular suan 2 ki side aylık 3000 tl le 3500 tl arası maş alıyolar keşke okumasaydık maş yetmiyor evliyiz diyolar adamlar yaptıgım kokorec işinde gözleri kalıyor cok kazanıyorum diye ben 4 senedir yapıyorum kokoreci ve 4 senede bitane ford focus aldım 80 bin tl ye 2017 model bitanede ev aldım 2+1 lüks fiyatıda 275 bin tl izmir karsı yakada 12 ay önce aldım suanda birikmiş 56 bin tl param var oyuncu bilgisayarı toplucam 20 bin tl ye yayıncılıga baslamak icin simdi söyle bakalım okumus biri calısarak bu dediklerimi kaç senede ala bilir kredi cekmeden habide köy dedigim yer benim 30 bin nufusu var 4 tane kahvenin oldugu yerde satıyorum aksamları 300den fazla kişi oluyor kahvede kazancım minimum 8 bin tl aylık günde 14 şiş kokorec sattıgım oldu 1 günde 4 bin tl hasılat kaldırdıgım oldu ve köy dedigim yer yazlık bı yer selale dere felan var insanlar tatle geliyor öyle kücük bi yer değil. ben kendimi kurtardım bi sekilde 28 bin tl okula verilmez ben bu işe sadice 750 tl sermayeyle basladım 4 yıl önce 2 şiş kokorecle ve kokorec aracı aldımhepsi icinde malzemeler felanokumak daha iyidir neden dersen tabiki kücük görmek icin yazmıyorum bunu asla yanlış anlama sadece örneklendirmek icin yazıyorum okursan eger.
polis olabilirsin
zabıta olabilirsin
infaz memuru
mühendis olabilirsin
devlet memuru olabilirsin
ama kokoreççi olursan sadece dedigin gibi kahve önünde orda burda satarsın ne bi sigortan olur nede bir hakların hukukların ikramiyen olmaz zamın olmaz vs vs suan saglıklısın elden ayaktan düştügünde arkanda bi devlet olmaz
ama diger türlü bir devlet memuru olsan şimdi yaptıgın işten daha memnun kalırsın konuyu toparlamak gerekirse ne olursan ol gene oku gerekirse gene kokorecclilik yap ama oku
Post automatically merged:
Millî Eğitim Bakanlığı Özel Akşam Liseleri Yönetmeliği adı altında gerçekleştiriliyor sonucda gece okulu dedilen yerde özel bir lisemeb'e baglı
kardeşim ben kendimi özel sigorta yaptım aylık 2000 tl sigorta ödüyorum sigortaysa sorun o halllolur okumadanda benım 2 tane arkadasım var büyük okullarda okudular suan 2 ki side aylık 3000 tl le 3500 tl arası maş alıyolar keşke okumasaydık maş yetmiyor evliyiz diyolar adamlar yaptıgım kokorec işinde gözleri kalıyor cok kazanıyorum diye ben 4 senedir yapıyorum kokoreci ve 4 senede bitane ford focus aldım 80 bin tl ye 2017 model bitanede ev aldım 2+1 lüks fiyatıda 275 bin tl izmir karsı yakada 12 ay önce aldım suanda birikmiş 56 bin tl param var oyuncu bilgisayarı toplucam 20 bin tl ye yayıncılıga baslamak icin simdi söyle bakalım okumus biri calısarak bu dediklerimi kaç senede ala bilir kredi cekmeden habide köy dedigim yer benim 30 bin nufusu var 4 tane kahvenin oldugu yerde satıyorum aksamları 300den fazla kişi oluyor kahvede kazancım minimum 8 bin tl aylık günde 14 şiş kokorec sattıgım oldu 1 günde 4 bin tl hasılat kaldırdıgım oldu ve köy dedigim yer yazlık bı yer selale dere felan var insanlar tatle geliyor öyle kücük bi yer değil. ben kendimi kurtardım bi sekilde 28 bin tl okula verilmez ben bu işe sadice 750 tl sermayeyle basladım 4 yıl önce 2 şiş kokorecle ve kokorec aracı aldımhepsi icinde malzemeler felan sendecahil olan kim simdi bi düşün.dediğin çok cahilce bir cümle okumak herzaman daha iyidir
var kardeşim imkanın varsa kokoreç sat yada deniz kenarında dondurma sat delı para kazanıyorsun bu okumak daha ıyıdır dıyenlere bakma ben lıseye kadar okudum unıversteyı okumadım bılerek gerek yok cünkü para tuzagından baska bişi deıl universte 28 bın tl okula paramı verılır kerızlık sen beni dinle neyaparsan yap herzaman kendi işini yap elin işini yapma elin işini yaaparsan asgari ücret e köle olarak calısırsın bogaz toklugnaHayırlı işlervarmı iş önerin ?
Dostum Allah daha çok versin, kazandığın parada gözümüz yok. Fakat genelleme yapman hoş değil. Eğitim gerçekten önemli, eğer eğitimin sadece para amaçlı olduğunu düşünüyorsan, cahil insansın.kardeşim ben kendimi özel sigorta yaptım aylık 2000 tl sigorta ödüyorum sigortaysa sorun o halllolur okumadanda benım 2 tane arkadasım var büyük okullarda okudular suan 2 ki side aylık 3000 tl le 3500 tl arası maş alıyolar keşke okumasaydık maş yetmiyor evliyiz diyolar adamlar yaptıgım kokorec işinde gözleri kalıyor cok kazanıyorum diye ben 4 senedir yapıyorum kokoreci ve 4 senede bitane ford focus aldım 80 bin tl ye 2017 model bitanede ev aldım 2+1 lüks fiyatıda 275 bin tl izmir karsı yakada 12 ay önce aldım suanda birikmiş 56 bin tl param var oyuncu bilgisayarı toplucam 20 bin tl ye yayıncılıga baslamak icin simdi söyle bakalım okumus biri calısarak bu dediklerimi kaç senede ala bilir kredi cekmeden habide köy dedigim yer benim 30 bin nufusu var 4 tane kahvenin oldugu yerde satıyorum aksamları 300den fazla kişi oluyor kahvede kazancım minimum 8 bin tl aylık günde 14 şiş kokorec sattıgım oldu 1 günde 4 bin tl hasılat kaldırdıgım oldu ve köy dedigim yer yazlık bı yer selale dere felan var insanlar tatle geliyor öyle kücük bi yer değil. ben kendimi kurtardım bi sekilde 28 bin tl okula verilmez ben bu işe sadice 750 tl sermayeyle basladım 4 yıl önce 2 şiş kokorecle ve kokorec aracı aldımhepsi icinde malzemeler felan
kardeşim egitim almak istiyorsan o başka para kazanmak amaclı okucaksan okuma daha iyi diyorum ben cünkü okuyunca sadice cebinden paran ve zamanın gidiyor o zamanı para kazanmak icin harca ha sen egitim almak istiyorsun git egitimini al ama para kazanmak icin okucaksan okuma hiç gerek yok. kendi işinin patronu ol yeter bıde bılgı amacı icin eve kitaplar alabilirsin okumana gerekyok bılgılı bırısı olmak ıstıyorsa bı ınsan eve bussuru kıtap alıp kendını gelistire bilir okullarınsuan %99 u paratuzagı olmus durumda herkes kendisi bilir okuyan okusun ben okumasınlar demiyorum ama 28 bın tl vermesınler gerekyokDostum Allah daha çok versin, kazandığın parada gözümüz yok. Fakat genelleme yapman hoş değil. Eğitim gerçekten önemli, eğer eğitimin sadece para amaçlı olduğunu düşünüyorsan, cahil insansın.
Şahsen ben eğitim için yıllık üniversiteye 35k para veriyorum. Mezun olunca da okuduğum bölümün işini yapmayacağım. Şuan yaptığım işe devam edeceğim. Fakat senin dediğin gibi kendi işinin patronu olma mevzusu herkes için geçerli olmuyor. Öyle pazardan 1 elma aldım, onu satıp 2 elma aldım sonra bunu döngüye soktum şuan elmalar zincirim bebekte 10 tane evim var mevzuları ne yazık ki doğru değil. Eğer elinizden tutacak bir aileniz yoksa, okumak tek çareniz.kardeşim egitim almak istiyorsan o başka para kazanmak amaclı okucaksan okuma daha iyi diyorum ben cünkü okuyunca sadice cebinden paran ve zamanın gidiyor o zamanı para kazanmak icin harca ha sen egitim almak istiyorsun git egitimini al ama para kazanmak icin okucaksan okuma hiç gerek yok. kendi işinin patronu ol yeter bıde bılgı amacı icin eve kitaplar alabilirsin okumana gerekyok bılgılı bırısı olmak ıstıyorsa bı ınsan eve bussuru kıtap alıp kendını gelistire bilir okullarınsuan %99 u paratuzagı olmus durumda herkes kendisi bilir okuyan okusun ben okumasınlar demiyorum ama 28 bın tl vermesınler gerekyok
kardeşim belediye baskanında izin alınca actırıyolar benim yüzümden hayatını kurtaran 3 4 kişi oldu kardeşim kafanmı iyi işte sizin cahilligize veriyorum ben bunu cünkü bilmiyorsunuz toplumun icinde yaşadım ben neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok ben sadice bi tavsiyede bulundum iyi günler ben işimden gayet memnunum ve mutluyum huzurluyum esnafın sermayesi dürüstlügüdür herzaman.@cihandemirelli '' imkanın varsa kokoreç sat yada deniz kenarında dondurma sat delı para kazanıyorsun bu okumak daha ıyıdır dıyenlere bakma '' öncelikle Türkiye'de okulların pek birşey öğretmediği aşikar ancak konumuz bu değil ve bunun mülakaşasına girmek niyetindede değilim , zaten bu konularda biraz bile farkındalık yaşamışsan lise ve üniversitenin diploma amaçlı okunduğunu farkedeceksindir artık sadece diplomaya bakıyorlar okul içerisinde ne aldığın sana kalmış , öbür yandan sen şansına iyi bir iş keşfetmişsin tutmuş para kazanıyorsun anladık çok para kazanıyorsun ama bu demek değilki her tezgah açanında işi uçacak sen aslında öyle birşey yapıyorsunki şimdi arkadaşın biri yazdığını görüp senin yüzünden okumaktan vazgeçse ve böyle bir salaklık yapıp 2 tezgah açıp para kazansa hayatını bunun üzerine kurma kararı alsa senin yüzünden hayatı mahvolacak biraz düşün ayrıyetten insanları okumamaya teşvik ettiğin için kendinden utan .
Ayrıyetten öyle tezgah açmayı bırak seyyar tezgahı elinde simitle gezsen simitleri alıyorlar polis izin vermez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?