aynen zaten hayrina free hile yapmiyorlar.ya arka planda mining yapiyor video kart yada full virus dolukardeş 1 tane hile indirdim toplamda 49 tane Kripto miner virüsü kaldırıldı ... artık gerisini sen düşün bilgisayarın topunu atarsın yazık olur uğraşma
nasil hile yokdur apexde?ben 2 sezondur kullaniyorumHile olsa bile virüslüdür apexe bence hile yoktur.
kardesim zaten her hilede virus vardir..fark etmez ister parali yada parasizHile'leri Antivirüs korumanız yoksa İndirmeyin lütfen Bilgisayarınıza Aşırı Derece Zarar verebilir LÜTFEN DEDİKLERİMİ DİKKATE ALMANIZI RİCA EDERİM
İndirdiğiniz dosyaya izin verdiyseniz o dosya aracılığıyla gelen virusleri tespit edebiliyor dosyaya izin vermeniz durumunda devamını getirmez getiremezde çünkü izin verilmemiş dosyalar doğuruyor diyebiliriz elle izin verilmez ise direkt olarak karantinaya alınıyor [ 4 ve üstü antivirüs kullandım çok gördüm ] Hepsi Fullkardesim zaten her hilede virus vardir..fark etmez ister parali yada parasiz
nerden aldın link atarmısın brom ?beyler 2 aydir parali apex legends hile kullaniyorum..su ana kadar ban yemedim..bana gore fiyatida diger apex hilelerine gore iyi..ilk once 1 haftalik denedim daha sonra 1 aylik.3 cu sezonu predator ile kapattim..geforce xpirience ile vide aldikta hile kullandigin gozukmuyor..sunu soyleyim su ana kadar cox parali apex hilesi kullandi 1 2 gun sonra ban.ama simdiki hile baya basarili.hilede en hosuma giden sey kendisinde hwid spoofer changer ve aimbotu sessizce(silent aim)calisiyor.yani aimi adamlara kilitlenmiyor oyunu izeyenlerde kendin vuruyosun saniyor