22 Kas 2020 #1 Farodai F Üye Katılım 22 Kas 2020 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 26 5 HİZMET YILI Arkadaşlar öncelikle merhaba bildiğiniz gibi discord botları popüler olmaya başladı ve çoğu sunucu sahibi kendi botunun olmasını istiyor. Ben bir bot geliştirdim adı Boss bot. Bu botun diğer botlardan farkı gelişmiş moderasyon sistemidir. İşte Botun linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Botun bütün kodları bot üzerinden paylaşılmaktadır. İsteyen kopyalayıp kendi botu üzerinden kullanabilir. Botumda Discord reklamlarını engelleme sürekli açıktır yani sunucunuzda yetkili olmayan kimse ****** yapamayacak. Eğlence komutları mevcuttur. Komutlar : İşte Botun linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Arkadaşlar öncelikle merhaba bildiğiniz gibi discord botları popüler olmaya başladı ve çoğu sunucu sahibi kendi botunun olmasını istiyor. Ben bir bot geliştirdim adı Boss bot. Bu botun diğer botlardan farkı gelişmiş moderasyon sistemidir. İşte Botun linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Botun bütün kodları bot üzerinden paylaşılmaktadır. İsteyen kopyalayıp kendi botu üzerinden kullanabilir. Botumda Discord reklamlarını engelleme sürekli açıktır yani sunucunuzda yetkili olmayan kimse ****** yapamayacak. Eğlence komutları mevcuttur. Komutlar : İşte Botun linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
23 Kas 2020 Yasaklandı #2 yusufgrbz23 Y Banlı Üye Katılım 25 Mar 2018 Mesajlar 61 Tepki puanı 5 Yaş 29 8 HİZMET YILI yeni bot kodlayacak coder arkadaşlar için yeterli düzeyde bir bot teşekkürler hocam
23 Kas 2020 #3 fashion090 F XD Uzman Üye Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 183 Tepki puanı 9 Ödüller 5 Yaş 26 9 HİZMET YILI ty dostum çok işime yaradı
2 Ara 2020 Yasaklandı #5 Hydra34 H Banlı Üye Katılım 1 Ara 2020 Mesajlar 44 Tepki puanı 0 Yaş 26 5 HİZMET YILI güzel olmus cidden ordan burdan aldıgım botlar sunucumda aktif olmuyorlar gercekten sinir bozucu ama bu baya ii isime yaradı tesekkurler
güzel olmus cidden ordan burdan aldıgım botlar sunucumda aktif olmuyorlar gercekten sinir bozucu ama bu baya ii isime yaradı tesekkurler
2 Ara 2020 #6 spereus S Üye Katılım 1 Ara 2020 Mesajlar 47 Tepki puanı 0 Yaş 33 5 HİZMET YILI çok guzel bir paylaşım emegınıze saglık teşekkurler ..