Zaten Video Bana Ait Demedim Video Yabancı Kaynaktan Aldım Ama Çalışıyor..kardeş sanki video sana ait değil gibi
Ama Aradan Kaç Sene Geçmiş Bu Yeni Güncelenmiş Halidir Seninki Eskimiş halidir.bnde tanıtımını yapmıştım
Üstad Amacı Anlamadım Şimdi Bu Ne İşimize Yarıcak Ve videodakilerin Aynısınımı Yapıcaz ?Zaten Video Bana Ait Demedim Video Yabancı Kaynaktan Aldım Ama Çalışıyor..
Evet Videodaki Gibi Emailini Girecen Sonra Sana Emaile Şifren Gelicek Siteye Giriş Yap TmdırÜstad Amacı Anlamadım Şimdi Bu Ne İşimize Yarıcak Ve videodakilerin Aynısınımı Yapıcaz ?
Kardeş Şifrem Nerde Onu Anlamadım Ben YaEvet Videodaki Gibi Emailini Girecen Sonra Sana Emaile Şifren Gelicek Siteye Giriş Yap Tmdır
Hangi Epostayı Girdiysen Oraya Gelicektir ŞifrenKardeş Şifrem Nerde Onu Anlamadım Ben Ya
tamam yaptımda ne işe yarıcağını anlamadım ve kasıyor içi fena şekildeHangi Epostayı Girdiysen Oraya Gelicektir Şifren
Pcden Ne Yapıyorsan Ordanda Aynısını Yapabilirsin Mesela Dosya Yüklersen Daha Hızlı Yüklersin Yada Birşey İndirisen Çok Hızlı İndirebilirsintamam yaptımda ne işe yarıcağını anlamadım ve kasıyor içi fena şekilde
Kardeşim bi arkadaşın dediği gibi sanırım sana ait değil keşke alıntı yazsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?