Sitede lol bölümde level bot var onu kullanıp 5 6 günde otomatik 30 level hesap kasabilirsin.
Dediğimi yazınca çıkacaktırNeyse level botla kasmak daha mantıklı geldi arkadaşlar sanırım yeni hesap açıcam konu kapanmıştır
anladım da programın amacı ne LoL'de ne işe yarıyor onu sormuştum benDediğimi yazınca çıkacaktır
Ben projeyi durdurdum
Ultimate LOL Bot Senin hesabını belirlediğin maç sayısı kadar bot maçı kasar ve bırakırBu ultimate league of legends bot tam olarak nedir açıklar mısın biraz?
özelden ulaş yardımcı olmaya calısacagım.benım hesab var yardımcı olursan
nerde yardımcı olur musunSitede lol bölümde level bot var onu kullanıp 5 6 günde otomatik 30 level hesap kasabilirsin.
o hala çalışıyor muSitede lol bölümde level bot var onu kullanıp 5 6 günde otomatik 30 level hesap kasabilirsin.
keşke bizde indirebilseydikAh nasıl imreniyorum sana şuan nasıl anasını satıyım indiridim 1,1.5 saat ugraştım yapacam diye sonradan anladım ki onaylı üye olmak gerekiyormuş hevesimiz kursagımızda kaldı
Post automatically merged:
@RekkamFM bu aarada başkan sende onaylı üye gibi durmuyorsun nasıl yükleyip deniyorsun
aynı durumdayız dostumkeşke bizde indirebilseydik
napcaz peki fikrin var mıaynı durumdayız dostum
sabredicez elbet bizimde indirebilecegimiz zaman gelicek geliyornapcaz peki fikrin var mı
kesin bilgi mi yayalım mısabredicez elbet bizimde indirebilecegimiz zaman gelicek geliyor
Kesin bilgi yetkililer tarafından bizzatkesin bilgi mi yayalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?