- Moderatör
-
Lol'de vanguard olmadan ve van 152 yani donanım banınız olsa bile tüm dt veya ud free paralı fark etmeksizin oynayabilirsiniz zaten konuda belirttim okuyunuz lütfen.reis paylaşımın için teşekkürler ama tam olarak ne işe yarar onuda bi anlatır mısın bilmeyenler için
Hayır lol için.hocam sadece lol icinmi yani valoda ben perm ban yedim spoofer da alamıyom usb de yok format atamıom neyapmam lazım
Free script kullanılmıyor kapalı çünkü dilediğiniz dt paralı bir script'i satın alarak deneyebilirsiniz emrivaki konuşamazsınız burada.free scripti açın deneyelim o zmaan
Wsreborn geri gelmeyecek hocam farklı script ile deneyebilirsiniz.Bu nedenle lütfen wsreborn'u kullanım için yayınlayın ve sürümünüzü bugünkü sürüme güncelleyin.
İyi kullanımlar hocam biz de onun için paylaşalım dedik.İnsanların bu tür ürünlere para vermesini anlamsız buluyordum. Çok yararlı paylaşım olmuş
Şu anda ücretsiz yok o yüzden paralı olacak şekilde kullanım sağlayabilirsiniz.Hangilerini ücretsiz olarak adlandırabilir misiniz?
Teşekkürler değindiğin için canım başka türlü çalıştıramazlar zaten.Değerli arkadaşlar konuda belirtilen programBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbağımlılıklarına ihtiyaç duyduğundan bunu kurmanız gereklidir. Programı açılmıyor olan arkadaşlar bunu uygulasınlar.
YesDoes this mean that if I have a script file but don't have an bypass I can use that instead?
Bilemiyorum o yüzden fix yemeden oynayın diye paylaştım zaten.Hocam sonraki yamalarda çalışır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?