Onaylı Üye
Hocam bende bir türlü bypass ile çalışmıyor oyna kısmında sürüm eski hatası veriyorYararlı paylaşımın için teşekkürler hocam aylık 70 80 dolara satmaya çalışan çocukları görünce çok gülüyordum ve öneride bulunmak isterim rtx alıp bypass ile kullanabilrisiniz ben 2 haftadır ban yemedim
Hocam şöyle kiLol'de vanguard olmadan ve van 152 yani donanım banınız olsa bile tüm dt veya ud free paralı fark etmeksizin oynayabilirsiniz zaten konuda belirttim okuyunuz lütfen.
Bilmiyorum hocam kullanın kullanabildiğiniz kadar.Merhaba tahmini ne zaman fix yer ne kadar kullanabiliriz sizce eline sağlık bu arada
Değindiğiniz için teşekkürler diledikleri script ile oynayabilirler.Yararlı paylaşımın için teşekkürler hocam aylık 70 80 dolara satmaya çalışan çocukları görünce çok gülüyordum ve öneride bulunmak isterim rtx alıp bypass ile kullanabilrisiniz ben 2 haftadır ban yemedim
Güncellendi hocam tekrardan indirebilirsiniz.Hocam bende bir türlü bypass ile çalışmıyor oyna kısmında sürüm eski hatası veriyor
Hocam şöyle ki
Böyle bir hata alıyorum nedense yardımcı olabilir misiniz ?
Ekli dosyayı görüntüle 107471
Güncellendi tekrardan indirin.-83 hatası alıyorum hocam
Hayır sadece lol için.bomba gibi geliyor ama ordan riot games e girip valoyuda çalıştıra bilirmiyiz
Çalışmıyor mu şu an?fix yedi galiba
Vanguartı açın diye kol hata veriyor ama bi dakka bi daha deneyeceğim şimdiÇalışmıyor mu şu an?
Sıkıntı yok logları sıfırla yeniden başlat devam et oyununaVanguartı açın diye kol hata veriyor ama bi dakka bi daha deneyeceğim şimdi
Calıyor yaÇalışıyor değil mi problem yok?
Kesin ve net bir şey yok hocamTahmini fix ne zaman ona göre yıllık sc alicam
EvetHocam bununla R3NZ skin çalışır mı ?
Rtx alabilirsiniz 20 dolar zaten hocam.hocam bununla beraber tavsiye ettiğiniz bir sc var mı?
Hocam aynı sorunla karşı karşıyayayım eski işletim sistemi hatası veriyor açtığım programla açılan lolde oynayamıyorum toir script satın aldım gene oynayamıyorumRtx alabilirsiniz 20 dolar zaten hocam
Oyun oynaman için vanguardın çalışması gerek yazıyorBilmiyorum hocam kullanın kullanabildiğiniz kadar.
Değindiğiniz için teşekkürler diledikleri script ile oynayabilirler.
Güncellendi hocam tekrardan indirebilirsiniz.
Güncellendi tekrardan indirin.
hocam yardımcı olabilir misiniz aynı hatayı alıyorum neler yaptınız bir tekrardan adım adım anlatabilir misiniz ?Vanguartı açın diye kol hata veriyor ama bi dakka bi daha deneyeceğim şimdi
Sıkıntı yok logları sıfırla yeniden başlat devam et oyununa
Bu 1+ ay falan fix yemezse getirirler belki ama sanmıyorum (lan o kadar paralı sc ler kullandım hala özlüyorum)wsreborn için nöbetteyiz. bu yazılımı paralı satanlara inat paylaşımınız için teşekkür ederim
Umarız hocam iyi oyunlar dilerim.Hanbot+nvbypass a sahibim bypass ın kendine hayrı yok umarım bir süre fixlenmez de oyunun tadını çıkarırım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?