Ücretsiz Movie Witcher 3 Concert

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Selam dostlarım GOG hangi akla hizmet bilmiyorum ama eminim vardır bir bildikleri ortalama 1.5 saatlik konçertoyu dağıtıyor . Siteye girdiğinizde ana sayfadan hemen alabiliyorsunuz güzel birşey alın dursun . Daha önce uzun bir oyun olduğu ve önceki oyunları oynamadan 3lüye el atmamam gerektiği için Witcher oynamadım ama canlı OST dinlemekte ayrı bir güzel mesela Full Metal Alchemist Brotherhood OST'si canlı olarak yapılsaydı bitene kadar izlerdim :/ .

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ayrıyetten izlemek isterseniz Youtube'da yayınlanmış .

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
her oyun bedavayı tadıcakdır dıyorsunya keşke gta dan tut god of wardan tut örümcek adamdan tut csgodan tut dogs dan tuthepsı bedava olsa

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
brom ornek vereyim rocket lig oyunu torrent ındırsem bıle onlıne degıl beleş olması tatmın etmedı :residentsleeper::brainfree:
Her oyun birgün bedavayı tadacak , sende diyosunki her oyun bedava olmuyoki tamamda sürekli oyunlar bedava oluyor ve sende topluyorsun uzatmayalım

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hiç sorma ... varya emin olun herkesin siniri tepesinde @csgosupreme sanada az sert çıktım üzgünüm acayip sinirliyim , onu geçerseniz kasa toplamak , pingsiz online oynama hepsi yalan oldu oyun fiyatları ortada ...

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Neyin Kafasını yaşıyorsunuz çok merak etim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...